Categories: Economic

Targul Angajatori de TOP si-a deschis portile! Peste 1.000 de timisoreni au trecut deja pe la eveniment

Cunoscutul târg de locuri de muncă Angajatori de TOP a dat startul unei noi ediții. Timișorenii sunt așteptați de reprezentanții a zeci de companii naționale și internaționale, care au pregătit nu mai puțin de 2.500 de oferte de carieră.

Evenimentul și-a deschis porțile vineri, 18 martie, de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Încă de la primele ore, Angajatori de TOP s-a bucurat de succes, fiind vizitat de aproximativ 1.000 de timișoreni. Cei care vor trece pe la eveniment vor putea să descopere ce locuri de muncă sunt disponibile pe piața națională și vor putea să discute cu reprezentanții unora dintre cele mai mari companii din lume. „Am început foarte bine și vorbim despre 60 de angajatori care oferă peste 2.500 de oportunități de carieră. Din punctul meu de vedere, în calitate de organizator, cred că este foarte important să vii să discuți față în față cu angajatorii, cu cei pentru care vrei să lucrezi. Așa poți vedea dacă ți se potrivește, să vezi care sunt așteptările lor și te poți prezenta. Chiar dacă ne petrecem foarte mult timp pe internet, interacțiunea live permite o diferențiere foarte bună. Ceea ce le recomand vizitatorilor este să vină la ei cu un CV. CV-ul este în format barcode, de pe hipo.ro, pentru că astfel nu au nevoie decât de un singur exemplar pe care îl pot oferi tuturor companiilor. (…) Eu cred că au trecut deja pe la târg în jur de 1.000 de persoane, la finalul zilei vom avea bilanțul complet”, a explicat project managerul Angajatori de TOP Timișoara, Dumitrița Ghenciu.

De asemenea, pentru cei care vor trece pragul târgului s-au pregătit și o mulțime de workshop-uri și seminarii. Aceștia vor putea să participe la discuții pe diferite subiecte, dar vor putea beneficia și de consiliere în carieră. „Vorbim despre 25 de workshop-uri și conferințe, vorbim despre o diversitate foarte mare la nivel de subiecte. Îi așteptăm pe candidații care vor un job în inginerie, pentru că avem patru sesiuni dedicate acestui subiect. Sâmbătă avem câteva workshop-uri de consiliere în carieră, despre cum să-și facă un CV și despre cum să se pregătească pentru un proces de selecție. Avem sesiuni pentru cei care doresc o carieră în audit, dar și pentru candidații din IT”, a mai transmis Dumitrița Ghenciu. Angajatori de TOP va rămâne deschis, vineri, până la ora 20. Sâmbătă, târgul va putea fi vizitat între orele 10 și 20. Intrarea este liberă.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

4 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

4 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

11 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

14 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

15 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

17 ore ago