Categories: Poli Timisoara

Poli Timisoara, inglodata in datorii de propriii angajati! Radu Birlica, un exemplu elocvent

Situaţia financiară precară a lui Poli Timişoara este arhicunoscută. Pe lângă numeroasele datorii faţă de mai mulţi foşti jucători, clubul timişorean are litigii şi cu alţi foşti jucători şi angajaţi, dar şi cu firme cu care a colaborat în trecut.

Este vorba şi despre RBG Total Partners S.R.L., o firmă cu care Poli se află în litigiu, sentinţa finală urmând să fie dată de Judecătoria Timişoara peste câteva zile, în 1 septembrie. Firma respectivă solicită peste 15.000 de euro în contul unei colaborări cu Poli Timişoara. Până aici, nimic ieşit din comun, clubul timişorean trebuind să închidă inclusiv această datorie. Subiectul devine însă interesant, când constatăm că firma îi aparţine lui Radu Birlică, nimeni altul decât actualul manager marketing al clubului. Cele două părţi, Poli şi Birlică, au mai colaborat şi în trecut, dar nu în calitate de angajator şi angajat, ci prin intermediul firmei RBG Total Partners S.R.L. Firma lui Birlică a încheiat mai multe contracte de sponsorizare pentru Poli Timişoara, acesta urmând să fie recompensat cu comisioane în bani, în urma fiecărei tranzacţii.

Liviu Anton, preşedintele de atunci al clubului timişorean, a întocmit şi un act adiţional prin care firma RBG Total Partners S.R.L., al cărei reprezentant a fost şi este Radu Birlică, primea în fiecare lună 5.000 de lei, bani pentru cheltuieli cu cazarea sau transportul bucureşteanului. Pe lângă procentele generoase obţinute de firma lui Birlică de la Poli Timişoara, suma de 5.000 de lei era un bonus inexplicabil pentru cei mai mulţi dintre angajaţii clubului, care au salarii cu 3.000 de lei mai mici! Chiar şi în aceste condiţii, Radu Birlică s-a îndreptat împotriva lui Poli, solicitând recuperarea unor restanţe financiare. Bomboana a fost pusă pe colivă săptămâna trecută, când clubul timişorean, în ciuda faptului că se judecă cu firma lui Birlică, l-a angajat pe acesta pe postul de manager marketing.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Anunţ Ghiroda

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu COMUNA GHIRODA anunță publicul…

O oră ago

La Timișoara are loc Festivalul Muzicii de Cameră, în organizarea UVT

În luna mai, Facultatea de Muzică și Teatru a Universității de Vest din Timișoara organizează…

O oră ago

Continuă operațiunile de măturat stradal. E necesară parcarea alternativă

La Timișoara continuă campania de salubrizare stradală începută pe străzi, în luna aprilie. Această campanie…

O oră ago

Accident pe Calea Buziaşului. Un pieton, în stare gravă după ce a fost acroşat de o autoutilitară

Incident rutier grav, marţi în jurul orei 9.30 pe Calea Buziaşului. Un muncitor care lucrează…

2 ore ago

Oţelul are 2-0 în finala campionatului de futsal cu CFR Timişoara

Decizia de a menaja titularii şi a juca cu rezervele în ultimul meci din play-off…

3 ore ago

Nicolae Robu nu e nici ipocrit şi nici populist, precum timişorenii de la care aşteaptă voturi. Astfel că vrea pensie specială

Motto: “Am spus că sunt de acord cu pensiile speciale. Eu nu sunt ipocrit. Nu…

4 ore ago