Oficial, Deian Sorescu nu mai este jucatorul lui Poli Timisoara! Gheorghe Hagi are prima optiune pentru transferul juniorului

Conducerea lui Poli Timişoara are toate şansele să intre în Cartea Recordurilor la capitolul cum să investeşti ani de zile în juniori extrem de talentaţi, după care să-i pierzi în urma unor litigii care l-ar face invidios până şi pe Kafka. Ultimul caz este cel al lui Deian Sorescu, fotbalist crescut la centrul de copii şi juniori de la Poli.

În urmă cu câteva luni, după ce Poli retrograda în eşalonul secund, conducerea clubului timişorean spunea, cât se poate de răspicat, că Deian Sorescu şi Sebastian Mailat, ambii juniori extrem de talentaţi, reprezintă viitorul clubului. În aceeaşi perioadă, oficialii clubului spuneau, la fel de apăsat, că Sorescu și Mailat pot pleca de la Poli doar pe bani mulţi. S-au avansat şi sume, după ce s-a anunţat oficial că cei doi juniori sunt doriţi de echipe din campionate importante ale Europei, conducerea clubului considerând că Sorescu şi Mailat pot pleca, dar nu pentru mai puţin de 1,5 milioane de euro!

Deian Sorescu a plecat primul! Aşa cum ne-am obişnuit, clubul a rămas din nou cu ochii în soare, fără să primească vreun ban pentru un eventual transfer al juniorului la o altă echipă. Mai exact, Sorescu a dat clubul în judecată pentru mai multe nereguli regăsite în contractul semnat înainte de a împlini 19 ani. Marţi, Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate jucătorului în litigiul cu Poli Timişoara, urmând ca verdictul oficial să fie anunţat miercuri. Sorescu a devenit liber de contract, iar Viitorul Constanţa, echipă patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi, este locul unde, cel mai probabil, juniorul de 19 ani îşi va continua cariera. Sorescu mai este dorit de Chievo Verona şi de o echipă din prima ligă engleză. (sursa foto: www.facebook.com)

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago