De acum, delicioasele și sănătoasele produse Fresh Kebab pot fi găsite nu într-unul, ci în două restaurante! Marți a fost redeschis primul local care poartă această marcă: renovat, luminos și cu aceleași servicii impecabile.
Timișorenii au descoperit, în urmă cu mai bine de un an, Fresh Kebab, un concept nou în orașul de pe Bega. În micul restaurant din zona Pieței Victoriei, kebabul s-a făcut de la bun început la vedere, iar pida era scoasă mereu aburindă din cuptoare. La jumătatea lunii februarie 2016, Simona și Marius Dumitrescu, creatorii acestui concept, le-au oferit pofticioșilor un restaurant nou-nouț, mai mare și la fel de central, lângă Bastionul Theresia. Primul local a fost închis pentru renovare și, de marți dimineață, își primește din nou clienții cu porțile deschise. Aflat în Piața Victoriei 3A, restaurantul păstrează același concept prietenos față de clienții săi. Cu salată fragedă, roșii proaspete și un delicios dressing din iaurt, kebabul de pui, vițel sau curcan, simplu, cu brânză sau mozzarella, este, în continuare, frumos ambalat în cutie și livrat exact ca un cadou. Totul e preparat cu multă grijă, chiar în restaurant, iar ingredientele sunt aduse din Turcia, de la furnizori certificați. Sunteți așteptați, așadar, cu multă poftă de viață, în noua casă Fresh Kebab!
Invalid Displayed Gallery
Exilat în ultimii zece ani la Oradea, pe motiv că-i stătea ca un ghimpe în…
Una dintre cele mai vechi societăți românești din domeniul tipăriturilor, societatea Grafoprint din Timișoara, a…
În dimineața de 5 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu…
Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, afirmă că a acceptat poziţia de consilier personal al…
Unul dintre cele mai interesante proiecte care au ajutat la promovarea Timișoarei a ajuns la…
Chiar a doua zi după învestirea lui Alfred Simonis în funcţia de preşedinte al Consiliului…