Categories: PoliticieniUltima ora

O noua iesire golanească a vatafului primariei, Ionut Nasleu: Fa, proasto, tu stii cine sunt eu? / FOTO

Ionuț Nasleu, bodyguardul primarului Nicolae Robu, a avut din nou un comportament golănesc vizavi de un contribuabil timișorean. De această dată, victima a fost o femeie care a „șters” puțin bara din față a bolidului pe care îl conducea Nasleu, parcat neregulamentar în curtea primăriei.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă după amiaza în parcarea primăriei. O tânără aflată la volanul unui VW Passat a atins din greșeală bara din față a unui SUV VW Touareg de culoare neagră, cu numere de Germania. (În curând poate o să vedem și această mașină în proprietatea Danyflor sau a altei firme care primește bani de la primărie și închiriată apoi unui mahăr din instituție). SUV-ul nu era parcat chiar regulamentar, având botul ieșit, lucru care a și facilitat micul accident. Imediat, din primărie a ieșit un polițist local, mic de înălțime, cu mustață și negricios. Având un comportmaent de slugoi autentic, omul s-a răstit la femeie, în timp ce suna disperat la telefon. Foarte repede, din clădire și-a făcut apariția și deja celebrul bodyguard al primăriei, Ionuț Nasleu, în acte consilier pe probleme de securitate și control al primarului Nicolae Robu, însoțit de un alt personaj. Slugoiul în uniformă de milițian local i-a raportat umil șefului ce s-a întâmplat.

Un martor ocular a încercat să intervină în discuție, explicând că nu s-ar fi întâmplat nimic, dacă bolidul negru era parcat regulamentar. În acel moment, însoțitorul lui Nasleu a strigat: „El poate parca unde vrea, chiar și în mijlocul străzii dacă are chef!”. Apoi, toți cei trei bărbați au sărit cu gura pe biata femeie, făcând-o cu ou și oțet, „proastă” fiind cel mai fin apelativ. „Fă, proasto, tu știi cine sunt eu?!”, a strigat la un moment dat Nasleu. Pentru a-i arăta „cine este el”, Nasleu a invitat-o pe femeie în primărie, probabil pentru a-i arăta birourile și faptul că este cel mai mare șmecher din întreaga clădire. Intimidată și îngrozită, femeia a acceptat invitația și a intrat în primărie împreună cu cei trei. În final, deși nu era chiar vinovată, ea i-a lăsat RCA-ul lui Nasleu, fără a mai fi chemată Poliția care putea să facă o expertiză a celor întâmplate. În schimb, Ionuț Nasleu i-a amenințat pe toți cei care mai erau în parcare că va da ordin ca nimeni din afara instituției să nu mai poată parca acolo. Că doar el este vătaful primăriei! Parcarea primăriei este deschisă publicului în fiecare weekend, când în zonă au loc diverse evenimente, tocmai pentru a suplini, măcar într-o mică măsură, lipsa locurilor de parcare din centrul Timișoarei. Ar mai trebui spus că Nasleu nu este la prima ieșire golănească. Nu cu mult timp în urmă, el l-a abordat pe fotoreporterul Adrian Pîclișlan cu următorul apelativ: „Măi muie, tu mă urmărești?”.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

10 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

13 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

14 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

14 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

15 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

16 ore ago