Categories: AlegeriUltima ora

Robu, dezamagit total: PNL are de tras invataminte dupa aceste alegeri

Atmosferă mai mult decât rezervată la PNL Timiș, în momentul anunțării exit poll-urilor. Nicolae Robu a afișat o mină îngândurată și n-a prea vrut să comenteze. El recunoaște însă că nu se aștepta la un scor atât de mic și crede că sunt multe de învățat din aceste alegeri.

N-au mai fost optimismul și agitația pozitivă de altă dată la sediul PNL Timiș. Președintele filialei, Nicolae Robu, a așteptat exit poll-ul însoțit doar de Liliana Oneț, restul candidaților nefiind în preajma lui. Alina Gorghiu este la București, Marilen Pirtea nu și-a făcut apariția, iar Pavel Popescu a preferat să stea în sală.„Nu vreau să fac prea multe comentarii, pentru că, până la urmă, suntem în fața unor cifre rezultate dintr-un exit-poll. Marja de eroare nu este foarte ridicată și ne așteptăm să nu fie diferențe foarte mari între rezultatele finale oficiale și ceea ce am aflat acum. Nu sunt mulțumit de scorul pe care îl are PNL, dar mai multe lucruri vom spune după ce vedem cifre exacte și vom face și o analiză serioasă, să vedem tot ce s-a întâmplat. PSD are un scor mare, recunosc că este peste așteptările mele personale și, desigur, peste așteptările noastre, ale liberalilor, în general. Dacă asta este voința poporului român, sigur că va trebui să acceptăm și să mergem înainte. Nu se oprește timpul acum, indiferent care vor fi rezultatele finale, viața merge înainte. În ceea ce privește jocul politic, va trebui să tragem învățămintele de rigoare. Este limpede că avem de tras învățăminte. Cred că din toată această experiență vor trebui să învețe toți cei ce vor face politică pe viitor, pentru că a fost o experiență foarte interesantă”, a declarat Robu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

12 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

13 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

15 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

16 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

18 ore ago