Categories: Poli Timisoara

ACS Poli afla miercuri daca mai poate juca pe „Dan Paltinisanu”

Datori vânduți la CJ Timiș, reprezentanții lui ACS Poli vor încerca, miercuri, să găsească o formulă de reeșalonare a plăților restante. Conducerea CJ Timiș este dispusă să accepte o asemenea variantă, cu respectarea legii.

În 2016, clubul ACS Poli a închiriat, de la CJ Timiș, stadionul „Dan Păltinișanu” pentru 12 meciuri, disputate în Liga I, Cupa României și Cupa Ligii. De achitat n-a achitat însă decât trei facturi, astfel că s-a ajuns în situația ca echipei să nu-i mai fie permis să joace pe „marele oval”. În total, conform președintele CJ, Călin Dobra, este vorba despre o datorie care a ajuns la 174.000 de lei. „Sunt mai multe facturi neplătite. Noi am tot scăzut chiria… Suntem obligați să recuperăm acești bani. Miercuri voi avea o întâlnire cu reprezentanții clubului ACS Poli. Suntem dispuși la o reeșalonare, evident doar în condițiile legii. Sper să dea dovadă de bună credință”, a declarat, pentru deBanat.ro, Dobra. Dacă nu va începe să-și plătească datoriile, ACS Poli ar putea fi nevoită să-și joace meciurile de acasă în… deplasare. Stadionul „Dan Păltinișanu” este în proprietatea CJ, care încearcă, din vara lui 2016, să găsească un chiriaș de lungă durată, după ce a expirat contractul de dare în folosință gratuită către ACS Poli. Arena poate fi închiriată punctual pentru diverse evenimente. Din august 2016, tariful de „închirierea ocazională” pentru evenimente sportive este de 5.000 lei, fără nocturnă, respectiv 6.000 lei, cu nocturnă. La toate aceste tarife se adaugă TVA, dar și plata utilităților. Următorul meci acasă al lui ACS Poli este programat luni, 20 februarie, în compania lui CSMS Iași.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

6 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

6 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

13 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

13 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

13 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

15 ore ago