Categories: PoliticieniUltima ora

PSD a decis: Scoate oamenii in strada, e vremea ca multinationalele sa nu mai faca revolutii!

PSD se pregătește să organizeze un miting, pentru ca și românii care nu sunt „ai lui Iohannis” să-și facă vocea auzită. Anunțul a fost făcut, pe Facebook, de deputatul Liviu Pleșoianu, care susține că e vremea ca multinaționalele să nu mai facă revoluții!

„Vă rog, așteptați mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat. Revenim…”, a scris Liviu Pleșoianu, pe Facebook. El a detaliat ulterior situația, pentru Antena 3. Pleșoianu susține că românii se simt umiliți pentru că votul lor nu mai contează, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, și la… căderea Guvernului Ponta! „Nu este vorba despre o contramanifestație. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem și noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are și el dreptul să își facă vocea auzită. Referitor la amenințările domnului Iohannis, anunț că facem totul ca la carte. Vom avea autorizații, va fi totul în regulă. (…) Va vedea și presa de afară, și Bruxellesul, și America, ce vrem, ce vor oamenii care au votat. O să vadă amploarea fenomenului. Vocea tăcută va vorbi. Nu știm câți oameni vom avea. Dacă ceilalți români consideră că e vremea ca multinaționalele să nu mai facă revoluții, acum e momentul (…) Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineții. Va veni o comunicare oficială. Noi vom face în așa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliți, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate așa. Atenție, nu scoatem oameni împotriva altor oameni!”, a afirmat social-democratul. Protestul va avea loc săptămâna viitoare, în București.

Va vedea și presa de afară, și Bruxellesul, și America, ce vrem, ce vor oamenii care au votat. O să vadă amploarea fenomenului. Vocea tăcută va vorbi. Nu știm câți oameni vom avea. Dacă ceilalți români consideră că e vremea ca multinaționalele să nu mai facă revoluții, acum e momentul.
Liviu Pleșoianu, deputat PSD

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Drumul județean dintre Parța și Petroman va fi reabilitat și va vedea asfalt, pentru 16 milioane de lei

Societatea Porr Construct va primi 16 milioane de lei pentru a reabilita un drum județean…

14 minute ago

Angajatii Arhivelor Naționale protestează faţă de inechitățile salariale dintre serviciile județene şi aparatul central

Angajatii Arhivelor Naționale, din peste 20 de județe, au declanșat începând cu data de 16…

3 ore ago

Zeci de sacţiuni date de Poliţia Locală pentru şoferii care parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

În ultimele două luni, Poliţia Locală a dat 82 de sancţiuni, între 2.000 și 10.000…

3 ore ago

În Piața Badea Cârțan, traficul rutier și transportul în comun vor fi închise în două etape

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) anunţă că, în vederea executării unor lucrări de întreținere și…

5 ore ago

Spiritul Jocurilor Olimpice, la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara: lecţie de scrimă şi Poli Ping Pong Challange

Scrimerii Politehnicii Timișoara s-au aflat în centrul atenției într-un cadru inedit - Biblioteca Universității Politehnica…

5 ore ago