Categories: Sănătate

Frumusete fara bisturiu la Centrul DermaSkin

Corpul e acoperit in proportie de 90% de piele, unul dintre cele mai mari organe ale noastre, care este ca un “barometru” al stării noastre de sănătate. Pentru dermatolog e obiectul muncii lui, pentru noi ar trebui sa fie un motiv de analiză vizavi de orice modificare la acest nivel.
Dr. Nadița Popovici, medic primar dermatolog, a reunit marți la Centrul DermaSkin, timișorencele dornice de cunoaștere și frumos, în cadrul unui eveniment de informare dedicat îngrijirii corecte a tenului, respectiv diferitele proceduri estetice, de la injectarea de Botox, Acid Hialuronic, despre noul concept de biorevitalizare cutanată cu Sunekos, mult iubitul Dermapen, al injectării cu propriul sânge, respectiv metoda Vampire (PRP), întâlnirea finalizându-se cu o injectare live, respectiv o biorevitalizare a feței, decolteului și dosul mâinilor, spre mulțumirea doamnelor dornice de cunoaștere.
“Nu e important să ai buze mari, asimetrice, pline de nodozități și nici să ai fruntea “înghețată”, atât Botoxul cât si Acidul Hialuronic, find proceduri estetice, au rolul de relaxare, hidratare, să păstreze proporțiile feței, să genereze complimente pozitive și nu să ne oripileze”, spuner dr Nadița Popovici. Orice față este diferită, consultul e individual, se face așa numitul “protocol” al pacientei, este un program personalizat în care medicul explică care sunt procedurile necesare, avantajele, respectiv riscurile, dacă este cazul. “Orice procedură estetică nu este definitivă, necesită continuitate și comunicare atât din partea pacientului cât și din partea specialistului”, a mai spus dr Nadița Popovici.
Concluzia e simplă, înainte de orice dorință de schimbare, fă o vizită medicului, e singurul care cunoaște proporțiile naturale ale feței si textura acesteia, spune-i dorințele tale si împreuna “construiți” un chip natural și frumos!

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

53 de minute ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

2 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

4 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

5 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

10 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

10 ore ago