Categories: Economic

Firmele banatene sunt invitate la turism de afaceri in Mexic

Camera de Comerţ Timiş propune, pentru ultima lună a anului, o misiune de afaceri… exotică. Firmele bănăţene sunt invitate să îşi găsească un partener de afaceri în Mexic. Misiunea este pusă la punct de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, la inițiativa și cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timișoara, şi va avea loc în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie.

Scopul acestei misiuni îl constituie intensificarea relaţiilor economice dintre România şi Mexic şi identificarea de noi oportunităţi de afaceri. Acţiunea beneficiază de sprijinul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la București. Se are în vedere organizarea unei întâlniri cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada României din Ciudad de México. Participanţii vor avea parte şi de un program turistic de cunoaştere a culturii şi civilizaţiei mexicane, care cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún. Costul participării la misiunea economică este de 2.735 euro / persoană și include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timişoara-Budapesta și retur; cazare 10 nopți în cameră dublă la hotel de 4 stele (mic dejun incl.) și respectiv 5 stele (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de limba română/engleză; asistenţă din partea CCIAT pe durata desfăşurării programului profesional. Termenul de înscriere este 14 septembrie 2017. Tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirmă participarea până la această dată. Informații suplimentare, la tel. 0722-503.138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relații Publice / CCIAT, respectiv la tel. 0722-253.115, e-mail: cristianjurji@yahoo.com, Cristian Jurji, guvernator ales District 2241 România-Republica Moldova.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

5 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

6 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

7 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

7 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

9 ore ago