Vor sa arate ca au Viitor. Poli se gandeste la o victorie contra campioanei

Meciuri la foc automat pentru singura prim-divizionară de fotbal din Timișoara, care vineri va susține al treila joc în doar 8 zile. Poli întâlnește Viitorul, care vine în Banat fără Benzar și Nedelcu, acontați de FCSB pentru aproape 3 milioane de euro.

„Dorim să jucăm cel puțin la fel ca în repriza a doua de la Botoșani. Am observat o creștere în jocul băieților, sperăm și la o victorie, însă vom avea un meci foarte greu cu Viitorul, care are o serie de jucători excepționali, ca Eric, Coman, Constantin, Țucudean etc”, a spus tehnicianul Ionuț Popa. Problema atacanților a fost rezolvată în mod caracteristic de antrenor: „Atacantul poate să joace prost, dar e bine dacă dă gol. Dacă nici aștia doi care au mai rămas nu marchează, ce să facem… Jucăm cu atacant retras. Oțelul Galați a jucat fără atacanți și au luat titlul. Noi îl băgăm pe Rică Neaga”. Poli s-a despărțit de Bud și a rămas în lot doar cu Bianconi și Drăghici, în timp ce Pedro este de… negăsit.

„Nu știam că Mailat și-a depus memoriul. Curios că l-a depus chiar în ziua în care s-a plătit un salariu, sau două după caz. Mailat rămâne jucătorul nostru, nu ne vom răzbuna pe el. Oricum, mulțumesc conducerii care a făcut eforturi pentru a plăti din salarii, am primit și eu unul”, a mai spus Popa, explicând cazul celui mai în formă jucător al Timișoarei, Mailat. Despre meciul de mâine a vorbit și Alexandru Munteanu, marcator în meciul cu Voluntari, dar care a evoluat sub nivelul său la Botoșani: „Este un meci foarte important. Jucăm contra campioanei României, trebuie să demonstrăm că suntem o echipă și ne dorim cele trei puncte”. Poli Timișoara – FC Viitorul se joaca vineri, de la ora 21, în etapa a VI-a a primei ligi de fotbal, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

2 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

3 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

4 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

4 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

5 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

5 ore ago