Categories: SportUltima ora

Totul e bine cand ai noroc si se termina cu bine. Poli castiga in fata Astrei

Cu 10 goluri primite în ultimele două jocuri de Liga 1, Poli a întâlnit o formaţie care, de asemenea, nu a mai câştigat de etape bune, Astra Giurgiu. Moment prielnic pentru oricare din echipe să se trezească.

Din fericire, au făcut-o gazdele, însă jocul a fost slab, demonstrând că forma slabă a combatantelor nu a fost întâmplătoare. Vizitatorii, chiar dacă au dominat mai mult, au fost corigenţi la disciplină, Abang fiind eliminat din minutul 33 pentru cumul de cartonaşe, Edi Iordănescu fiind şi el trimis la plimbare în tribună, de exigentul arbitru cu intenţii suicidale, Sebastian Colţescu. Între cele două eliminări, Munteanu a deschis scorul în minutul 37, la singura ocazie de gol a bănăţenilor din prima parte.

Elevii lui Ionuţ Popa nu au profitat de faptul că aveau superiorite, apărându-se pe două linii în debutul părţii secunde. Chiar şi aşa, Astra a reuşit egalarea printr-un jucător produs de fotbalul timişorean, Silviu Balaure, în minutul 59. Vrând-nevrând, Poli a ieşit la atac, dar a avut noroc cu Mailat, un alt fotbalist care nu primeşte respectul cuvenit. Mijlocaşul a prins un şut de senzaţie de la peste 30 de metri, iar balonul a intrat în porată după ce a lovit bara, dar şi pe portarul Iliev, minutul 71. Şi cum până la final nu s-a mai întâmplat nimic, Poli s-a impus, iar cele 3 puncte sunt mai mult decât binevenite, chiar şi cu ajutorul zeiţei Fortuna. Puţini spectatori într-o zi de sâmbătă pe „Dan Păltinişanu”, demonstrând că fanii acestei echipe vin la stadion mai mult când Poli joacă împotriva FCSB-ului, decât atunci când este nevoie de suport.

Poli Timişoara: Curileac – Creţu, Bocşan, Melinte, Ţigănaşu – Soljic, Vaşvari – Munteanu, Mailat, Croitoru – Abraw. Au mai jucat: Curjuric, Ciucur, Doman.
Antrenor: I. Popa

Astra: Iliev – Belu-Iordache, Polczak, Erico, Stan – Seto – Balaure, Ioniţă, R. Moise, Nyuiadzi – Abang. Au mai jucat: Marquinos, Gheorghe, Radunovic.
Antrenor: E. Iordănescu

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

10 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

10 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

11 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

11 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

12 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

14 ore ago