Categories: Sport

Poli joacă din nou pentru primul loc. Acum contra Stelei

Conjunctura din această primăvară face ca la Timișoara să se joace într-un interval de doar câteva zile un nou meci cu liderul campionatului pe teren. Dacă sâmbăta trecută SCM Politehnica a avut acest statut, joi, la ora 16,45, adversara violeților, Steaua București vine în postura primei clasate. Se anunță un nou meci echilibrat, cu rezultat greu de anticipat.

Antrenorul secund Atilla Horvath a vorbit despre acest meci: „Pozițiile din clasament împing acest meci spre un derby. Avem avantajul terenului propriu, dar așa cum am văzut în partida anterioară, deși am avut aportul extraordinar al publicului, nu am câștigat. Ne bucurăm totuși că suntem în partea superioară a clasamentului și sunt convins că vom fi mobilizați împotriva Stelei, pentru a reveni în vârf chiar dacă mai depindem și de alte rezultate. Așteptăm publicul să vină și de această dată și să ne susțină așa cum a făcut-o la meciul cu CSM”. La înfrângerea cu vicecampioana României una dintre cauze a fost procentajul scăzut al intervențiilor portarilor. „N-am prea avut timp pentru o pregătire specială cu portarii, e doar o chestiune de moral. După meciul cu CSM au fost puțin dezamăgiți, dar am fost alături de ei, pentru că e clar că acest campionat e lung și urmează de zece ori mai multe meciuri grele decât cel precedent. La meciul cu Steaua va fi o altă poveste față de întâlnirea cu CSM; băieții sunt montați să repare sincopa de sâmbătă”, a mai precizat Horvath.

La rândul său, golgheterul Filip Marjanovic a adăugat: „Va fi meci greu precum cel de sâmbăta trecută, dar cred că dacă vom fi mai eficienți în apărare vom da mai ușor goluri pe contraatac și vom câștiga. Sper să fie așa, sper să avem concentrarea necesară și să nu mai facem greșelile din meciul precedent”. Steaua este prima în clasament cu 40 de puncte, urmată de Turda, cu 39, Poli, cu 38, şi CSM Bucureşti, cu 37.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

5 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

6 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

8 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

9 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

11 ore ago