Categories: Economic

Cerere mare de birouri si apartamente: Proiectul Isho, finalizat integral pana in 2020

A doua etapă a ansamblului Isho Offices, componenta de birouri a proiectului imobiliar mixt Isho, începe în câteva săptămâni. A doua clădire va avea 18.000 metri pătrați închiriabili și va fi gata în primăvara lui 2019.

Lucrările de construcţie pentru faza II de dezvoltare a Isho Offices încep în săptămânile viitoare. A doua clădire, care va avea 18.000 mp închiriabili, va include un spațiu creativ de coworking de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune prin care va fi încurajată colaborarea și generarea de idei noi de business în zona industriilor creative. De asemenea, va exista un spațiu multifuncțional dedicat activităților sociale și culturale care va completa componenta clasică de office. Isho Offices va deveni astfel un hub unde se vor concentra evenimentele din oraș, îmbinând întâlnirile tematice de tip meet-up destinate industriilor creative, cu manifestări socio-culturale, forumuri și chiar expoziții sau vernisaje. „Interesul pentru proiectul nostru este peste așteptări. De aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus inițial. Isho se conturează drept cea mai modernă și atrăgătoare zonă nou dezvoltată în oraș,. Putem vorbi de un nou pol de atracție în zona centrală. Cererea ridicată de birouri și de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, explică Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.

În ceea ce privește prima etapă, se lucrează la finisajele interioare, primele spații urmând să fie predate chiriașilor în vederea amenajărilor. Cei 15.000 mp închiriabili sunt ocupați aproape integral, primii chiriași urmând să-și înceapă activitatea în iunie. Proiectul prevede spații pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Zona pietonală va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. Conceptul include un gym pe trei etaje, spa, piscină, dar și amenajarea unui after-school și a unei grădinițe. Isho Offices înseamnă 50.000 mp închiriabili și este parte a proiectului multifuncțional Isho, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timișoarei. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare și aproape un hectar de spații verzi.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

11 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

12 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

17 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

18 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

18 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago