Categories: Partide

PSD iese în stradă pe 9 iunie! Ca s-o sprijine pe Vasilica Viorica Dăncilă

Mult discutatul miting pe care vrea să-l organizeze PSD va avea loc pe 9 iunie. Social-democrații par să fi renunțat la ideea de a aduce în Capitală 1 milion de oameni care să scandeze în favoarea Guvernului Dăncilă, așa că vor organiza manifestații de stradă și în țară.

Social-democrații vor organiza un miting pro-Dăncilă sâmbătă, pe 9 iunie, în București. Surse citate de presa centrală susțin că în aceeași zi vor avea loc manifestări similare în mai multe orașe. Decizia nu a fost luată într-o ședință oficială, fiind anunțată prin SMS președinților de organizații județene. PSD voia de mai multă vreme să organizeze un astfel de miting, la care să aducă 1 milion de oameni care să-și declare susținerea atât în favoarea guvernului condus de Vasilica Viorica Dăncilă, cât și în favoarea familiei tradiționale.

În urmă cu aproximativ 10 zile, la Timișoara, o ședință a Comitetului Executiv PSD Timiș, transformată într-o întâlnire regională, la care au participat și președinții organizațiilor județene din Arad, Dorel Căprar, Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, și Hunedoara, Laurențiu Nistor, dar și vicepreședinții regionali, Natalia Intotero și Mihai Fifor. „Pe lângă problemele discutate, ridicate de colegii din cadrul PSD Timiș, s-a aprobat prin vot o rezoluție de susținere a premierului Viorica Dăncilă și a conducerii PSD de la nivel național. S-a transmis un mesaj foarte clar și din partea membrilor PSD Timiș, și din partea reprezentanților din regiune (…) Suntem pregătiți, inclusiv de a ieși în stradă, dacă va trebui să susținem”, declara președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

UPDATE: PSD va anunța marți data mitingului de susținere a premierului Viorica Dăncilă. „Încă nu este stabilită data. Probabil că mâine (n.r.: marți) vom stabili data. E prematur să spunem acum. Ținem legătura între noi. S-ar putea să fie 9 iunie”, a declarat un lider social-democrat, citat de Mediafax.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

ADID Timiş şi RETIM au demarat o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor periculoase din menajer în Zona 1 Rural

Dacă deșeurile periculoase din menajer sunt abandonate în locuri neamenajate pot polua grav mediul înconjurător!…

7 ore ago

Membrii birourilor electorale primesc banii de la Primăria Timișoara

Primăria Timisoara a anunțat că, începând de miercuri, 3 iulie, demarează plata indemnizațiilor pentru membrii…

7 ore ago

Debut excelent pentru timişoreanca Anca Todoni la Wimbledon. S-a calificat în turul II după un meci de doar 83 de minute

Timişoreanca Anca Todoni (142 WTA) s-a calificat în turul secund al competiției de la Wimbledon 2024,…

7 ore ago

Bugetul participativ al Primăriei Timișoara a atras 91 de proiecte

Societatea civilă din Timișoara a depus un total de 91 de propuneri pentru proiecte care…

7 ore ago

Clarificări de la STPT: Aplicația Tranzy a funcționat fără sincope de la lansarea în Timișoara

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) doreşte să facă unele clarificări după ce în online…

8 ore ago

Poliţiştii locali, o nouă razie printre cerşetori: “Nu le oferiți bani încurajând astfel lenea și lipsa de respect!”

Acțiunile polițiștilor locali împotriva cerșetoriei au continuat în ultimele zile. 56 de persoane au fost…

12 ore ago