Categories: Invatamant

Cea mai tare vară! Liceenii pot trăi viața de student timp de două săptămâni, la Timișoara

Elevii de liceu pot simula viața de student timp de două săptămâni la una dintre cele mai bune universități ale țării. Universitatea de Vest îi așteaptă pe cei care vor să vadă cum e viața de student. Mai sunt trei zile pentru înscrieri.

Liceenii care au terminat clasa a XI-a vor participa la cursuri, seminare și laboratoare reprezentative anului I de studiu în cadrul facultății alese de ei prin formularul de înscriere. West Summer University are și o componentă educațională prin intermediul căreia participanții pot lua parte la workshopuri de formare pe diferite teme, vor fi implicați în diferite jocuri de cunoaștere, tururi ale orașului ori ale facultății. Perioada de desfășurare este 28 iulie – 8 august, iar termenul limită pentru înscrieri este 15 iunie. Formularul de înscriere îl găsiți aici https://tinyurl.com/WSU2018, iar pentru noutăți urmăriți pagina de facebook West Summer University.

„Timp de două săptămâni, la WSU nu doar că am cunoscut viața de student, dar am și început să o trăiesc, așa, înainte de termen. Apoi a fost floare la ureche să aleg facultatea pe care vreau să o studiez și să fiu student cu normă întreagă. La WSU se râde, se iubește, se povestește, se leagă prietenii de durată. Pot spune că e cea mai tare vară și te provoc s-o încerci pe propria piele!”, spune Robert M. Sebeși, coordonator general West Summer University. Liceenii pot alege una din cele 11 facultăți ale Universității de Vest: Arte și Design, Chimie, Biologie, Geografie, Drept și Științe Administrative, Economie și de Administrare a Afacerilor, Educație Fizică și Sport, Fizică, Litere, Istorie și Teologie, Matematică și Informatică, Muzică și Teatru, Sociologie și Psihologie, Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării. Proiectul este realizat de Organizația Studenților din Universitatea de Vest.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

11 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

13 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

14 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

15 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

15 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

17 ore ago