Categories: PartideUltima ora

PSD-iștii din Timiș au plecat la București: Vor prosperitate, nu securitate / FOTO+VIDEO

Cu stegulețe, pancarte pro-Tudorel Toader și anti-Monica Macovei și sandvișuri – așa au plecat, sâmbătă dimineață, PSD-iștii din Timiș către marele miting împotriva abuzurilor, organizat în Piața Victoriei din București. Oficial, sunt cam 1.700, din tot județul. De la Timișoara au plecat 3 autocare și 2 microbuze.

Primii din țară care au anunțat că sunt gata să iasă în stradă pentru a susține guvernul și conducerea națională a partidului, PSD-iștii din Timiș au plecat sâmbătă dimineață către mega-mitingul organizat în București. De la sediul organizației, din Timișoara, au plecat 3 autocare și 2 microbuze. „Suntem mulți și uniți și avem ceva de spus. Am fost puși destul la zid, dar acum ne-am săturat, e rândul nostru să protestăm”, au spus, separat, la camera de luat vederi, doi dintre cei care așteptau să se îmbarce spre capitală, semn că învățaseră bine textele. În „burțile” autocarelor au fost așezate drapele tricolore, stegulețe, flyere și pancarte, dar și baxuri cu apă și sandvișuri. Pe ele se puteau citi mesaje precum „Toader Tudorel curmă statul paralel” sau „Macovei, respectă-ți parlamentul, nu angajamentul”. Printre cei care au venit cu noaptea în cap la sediul PSD din Iosefin s-au numărat consiliera locală Gabriela Popovici, consilierele județene Romanița Jumanca și Roxana Manasia sau președintele organizației Timișoara, Florin Bîrsășteanu. Jumanca și Popovici au plecat ulterior cu mașina uneia dintre ele.

PSD Timiş va participa la mitingul de astăzi, de la Bucureşti.
PROSPERITATE, NU SECURITATE!
Ne vedem în Piața Victoriei!

Posted by PSD Timis on Saturday, June 9, 2018

Conform declarațiilor oficiale, vor ajunge la București, din Timiș, în jur de 1.700 de oameni. „De la Timișoara au plecat 3 autocare și 2 microbuze, au plecat, de asemenea, 5 microbuze din Lugoj, 2 de la Sânnicolau Mare, un autocar și 4 microbuze din zona Gătaia – Birda – Deta. Vreo 150 de oameni au plecat cu trenul și sunt și în jur de 100-110 mașini personale”, a precizat, pentru deBanat.ro, secretarul executiv al PSD Timiș, Adrian Negoiță, care aproape că ajunsese deja la București. Neoficial, numărul participanților din Timiș ar fi însă mai mic decât estimările optimiste ale șefilor filialei. Mitingul contra abuzurilor organizat de Liviu Dragnea, unde PSD-iștii vor purta haine albe sau costume populare, vor avea lanterne și vor cânta imnul național, este programat sâmbără seară, de la ora 20, în fața Guvernului României. Sunt așteptați câteva sute de mii de participanți, după declarațiile șefilor partidului.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

5 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

9 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago