Social

Poli Timișoara s-a despărțit de căpitanul Adrian Artean

Poli Timisoara a sustinut, vineri, ultimul test din cantonamentul de la Poiana Brasov. Echipa timisoreana a invins divizionara a treia Olimpic Cetate Rasnov cu 2-0. Banatenii au dominat clar ostilitatile si se puteau impune chiar si la un scor mai mare. Draghici a deschis scorul in prima parte, iar Baranyi, un jucator care trebuia sa ajunga in urma cu cativa ani la Poli, a inscris in mitanul secund. Atacantul de la Ghiroda a fost testat in acest cantonament de Ionel Ganea.

Poli: Curileac – Filip, Bocsan, Mutu, Dumbrava, Harut, Mrkela, Mark, Codrea, Velcota, Draghici. Au mai jucat: Smaranda, Bîrnoi, Baranyi, Semudenge-Mujene, Podină, Basic, Străuț, Golda, Motreanu.

Tot vineri s-a încheiat cantonamentul poliștilor, de la Poiana Brașov, violetii urmand să ajungă in Timisoara in cursul acestei zile. Următorul test va avea loc miercuri, 25 iulie, de la ora 18: ACS Ghiroda – Poli Timișoara.

In alta ordine de idei, capitanul echipei Andrei Artean s-a transferat la FC Viitorul. „Îți mulțumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul alb-violet ! Ai fost unul dintre cei mai devotați jucători de la Poli Timișoara. Ai fost cu sufletul alături de echipă, arătându-ți atașamentul în momentele memorabile, dar și-n cele mai dificile clipe… Acum, ești în fața unei noi etape din cariera ta de fotbalist. Îți urăm mult succes în tricoul noii tale echipe, F.C. Viitorul. Să fii sănătos, să ai multă baftă și să ne faci să fim mândri de tine că ai crescut îmbrăcând frumoasele culori alb și violet!”, a fost mesajul clubului la despartirea de jucator care evolua la echipa, chiar de la infiintarea acesteia, din 2012.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

19 minute ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

O oră ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

2 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

7 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

7 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

11 ore ago