Sport

Revenire spectaculoasă, dar doar atât! Poli a remizat cu Potaissa la handbal

Cum ne-au obişnuit şi în sezoanele trecute, handbaliştii de la Poli ştiu să ţină cu sufletul la gură fanii handbalului până în minutul 60! Uneori reuşesc să şi câştige, alteori pierd, iar în unele cazuri se mai întâmplă şi… remiza, că aşa e în handbal. Un astfel de ultim caz s-a petrecut şi într-un derby al Vestului dintre SCM Poli Timişoara şi Potaissa.

Oaspeţii au început mai bine partida, chiar dacă gazdele au deschis scorul. Puternica linie de nouă metri turdeană a înclinat de multe ori balanţa în favoarea ei, iar Potaissa a zburat la un avantaj de 6 goluri în minutul 22, ca la pauză să conducă lejer cu 17-12. Se părea că meciul va fi rezolvat rapid de oaspeţi, în aceste condiţii, dar bănăţenii au revenit spectaculos, mai ales datorită „gurilor de tun” Sadoveac şi Dragas. S-a făcut 21-21 în minutul 46 şi era clar că până la final se poate întâmpla orice. Ambele echipe au jucat însă foarte atent şi nu s-a reuşit desprinderea de nicio parte. Poli a trecut în avantaj la 26-25, dar a fost egalată în minutul 57. Finalul a fost incendiar, apărările şi-au făcut datoria, dar violeţii, susţinuţi de un public nu numeros, dar cald, au avut şansa ultimului gol.

Sadoveac, care a încheiat partida cu 11 goluri, nu a mai reuşit însă să-l învingă în ultimele secunde pe experimentatul Irimuş, care a adus echipei sale un punct. Scor final, Poli – Potaissa 26-26, iar pe bănăţeni îi aşteaptă un nou meci de foc pe terenul celor de la Dinamo, sâmbătă, de la 17.30.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

7 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago