Social

Patronul de la Îngerii Galbeni, condamnat la 12 ani de închisoare pentru viol

Judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au dat sentința în cazul fostului patron al Îngerilor Galbeni, Răzvan Nedelcu. Găsit vinovat de viol și corupere sexuală a minorilor, acesta a primit o condamnare de 12 de ani de închisoare.

Răzvan Nedelcu, fostul patron al celebrei firme Îngerii Galbeni, a fost acuzat în acest dosar că a agresat sexual mai multe fetițe cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani. Nedelcu fusese condamnat în primă instanță în luna iunie, la Judecătoria Arad, iar acum sentința a fost confirmată de magistrații de la Curtea de Apel Timișoara. „Prin sentința penală (…) s-au hotărât următoarele: condamnă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin la pedeapsa rezultantă de 12 ani închisoare (pedeapsă principală) și interzice, atât pe perioada executării pedepsei principale, cât și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice,de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a fi tutore sau curator (pedepse complementare și accesorii), pentru săvârșirea infracțiunilor de viol (persoană vătămată D.A.N), corupere sexuală a minorilor (2 infracțiuni – persoane vătămate C.D.A., V.A.A), precum și a unei participații improprii la infracțiunea de viol (persoană vătămată V.A.A.)”, se arată într-un comunicat al CAT.

Nedelcu va trebui să ofere probe biologice pentru introducerea lor în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare și să achite, alături de Carla Bianca Maltring, iubita sa, care l-a ajutat să racoleze minorele, despăgubiri în valoare de 30.000 de euro.

Răzvan Nedelcu și-a dobândit celebritatea după ce angajații săi de la Îngerii Galbeni au blocat mai multe mașini în parcările unor magazine din Timișoara, proprietarii fiind nevoiți să plătească sume uriașe, pentru a-și putea recupera proprietățile. Firma de tractări a fost implicată, de-a lungul timpului, într-o serie de scandaluri. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

2 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

2 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

2 ore ago

Liga 3. Ghiroda, campioana seriei a 7-a, Poli a pierdut din nou cu Bihorul

Liga a 3-a a ajuns la penultima etapă, una care a mai rezolvat din necunoscutele…

3 ore ago

Sejur de şapte zile în insula Zakynthos, cu As Tour Timişoara

Agenţia As Tour Timişoara vă propune, în perioada 16-23 iunie, o vacanţă de vis, în…

7 ore ago