Sport

Handbaliștii poliști vor să uite de ultimul meci și să meargă mai departe cu o victorie

Etapa a 17-a din Liga Zimbrilor aduce un nou meci foarte tare pentru handbaliștii din Timișoara. Politehnica primește, joi, de la ora 17.30, vizita celor de la Dunărea Călărași, o specialistă a jocurilor externe, care nu a pierdut decât un meci în deplasare, în acest sezon. În schimb, poliștii sunt neînvinși acasă.

Ambele formații vin după o înfrângere în runda precedentă și își doresc reintrarea în cadența rezultatelor pozitive. La Timișoara, eșecul de duminică (la HC Buzău) a venit surprinzător mai ales că violeții au arătat la mijlocul săptămânii trecute o formă sportivă excelentă în fața campioanei Dinamo. Antrenorul Pero Milosevic încearcă să impună un nou moment zero” pentru ca băieții să se concentreze doar pe următoarea confruntare. Trebuie să uităm ce a fost, atât înfrângerea de la Buzău cât și victoria extraordinară cu Dinamo. Am pornit pozitiv, dar am și făcut multe greșeli ofensive. E o mare diferență între cele două meciuri, dar trebuie să ne concentrăm în aceste zile, la antrenamente, doar pe meciul cu Călărași. Adversarii noștri sunt în progres și joacă foarte bine. Știm ce trebuie făcut pentru a câștiga cu cei din Călărași; și în atac și în apărare așa cum a fost cu Dinamo acasă”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Tehnicianul muntenegrean a vorbit și despre starea fizică și atmosfera din lot: Sunt unele mici accidentări, Șania încă nu e refăcut, dar ne pregătim să fim în teren în meciul cu Călărași. Sperăm să nu se mai întâmple ceva neprevăzut până la ora meciului. E presiune la fiecare meci al nostru, acum poate mai mult pentru că ne așteaptă și în etapele viitoare meciuri foarte dificile, la Minaur Baia Mare și acasă cu Constanța. Va fi foarte greu, dar deocamdată să ne gândim la meciul cu Călărași. Apoi, vor fi alte șase zile în care să pregătim jocul la Minaur. Trebuie să ne concentrăm și să dăm totul, pentru a câștiga acest foarte important meci pentru noi”, a susținut Pero Milosevic.

Unul dintre experimentații alb-violeți, Andrei Păiuș, a conștientizat obligativitatea unor noi puncte pentru Timișoara. Întâlnim o echipă puternică, cu jucători buni, de aceea trebuie să fim atenți din toate punctele de vedere. Pentru că jucăm acasă, suntem obligați să câștigăm, chiar dacă știm cu toții că nu va fi ușor. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, am câștigat cu Dinamo, am pierdut la Buzău, dar întotdeauna tratăm jocul la victorie. Trebuie să câștigăm; dacă gândim așa, ne va fi mult mai ușor în acest retur”, a spus Păiuș. Despre starea de spirit al băieților, Andrei Păiuș a adăugat: e un pic din toate, după rezultatul de la Buzău. Trebuie să arătăm că a fost un accident meciul precedent și să învingem echipa din Călărași, suntem obligați!”

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

13 minute ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

55 de minute ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

2 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

2 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

3 ore ago