Politica

PSD Timiş acuză: Timişoara nu trebuie să mai fie terenul de joacă al lui Nicolae Robu

Ultimele probleme din traficul timişorean, apărute prin afectarea circulaţiei pe străzile Cluj şi mutarea mijloacelor de transport şi a echipajelor de urgenţă pe Aleea FC Ripensia, i-au făcut pe consilierii PSD să tragă un semnal de alarmă. Timișoara trebuie să înceteze să mai fie „terenul de joacă” al primarului liberal, Nicolae Robu, subliniază aceştia.

Călin Dobra

Primarul creează probleme prin ceea ce reprezentanţi social-democraţilor au numit „tentativele eșuate și regretabile pe care le face edilul în infrastructura orașului, sub pretextul că „schimbă în bine Timișoara”. Acestea „nu fac decât să pericliteze siguranța oamenilor și să le perturbe modul de viață. Modificările operate în trafic, așa cum este cazul străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști și, înainte de punerea lor în aplicare, făcute simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor”, mai spun cei de la PSD.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, consideră că oraşul se degradează permanent sub conducerea liberală: „Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere și nu doar la nivel național. Din păcate, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, orașul se degradează pe zi ce trece iar calitatea vieții scade văzând cu ochii. PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu, să nu ajungă la nivel de realitate”.

Dan Idolu, consilier local social-democrat, se confruntă permanent cu ideile primarului liberal. El vorbeşte despre haos în trafic şi despre transportul în comun care e în colaps.

„Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului.  Nicolae Robu crează haos în traficul din oraș și nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu iar timișorenii tot mai afectați”, a declarat consilierul local PSD, Daniel Idolu.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

2 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

5 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

5 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

5 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

5 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

6 ore ago