Ultima ora

Traficul rutier e blocat total în zona Reşiţei – Gara de Nord

Podul Dragalina a dat peste cap tot traficul rutier din zona Reşiţei – Gara de Nord. Deşi nu e deschis circulaţiei, iar tramvaiele nu folosesc încă această rută, semafoarele destinate acestora au fost deja pornite, iar tot traficul dinspre Calea Şagului spre partea de nord a oraşului, care are la dispoziţie doar Podul Muncii, de la fosta Fabrică de Ţigări e blocat total.

Şoferii care vin dinspre strada Reşiţei spre Gara de Nord, dar şi din sens invers, se plâng că sunt blocaţi, iar coada se întinde de la sensul giratoriu din Piaţa Reşiţei până după Gara de Nord. Situaţia a apărut încă de la primele ore ale dimineţii, accentuându-se odată cu trecerea timpului şi creşterea numărului de vehicule din trafic. Aproape toate autovehiculele sunt nevoite să traverseze Podul Muncii, care nu poate prelua în condiţii optime toată circulaţia auto.

Trafic blocat la Tmisoara. Sursa: Google Maps

Încă de la ora 06.30, unul dintre utilizatorii grupului Info Trafic anunţa dezastrul din zonă: „S-a dat drumul la cele 2 semafoare de la tramvaie la Gara de Nord, nu circula niciun tramvai, podul e încă închis, dar stăm la coadă pana la intersecția de la autogară. Se vede „sincronizare la semafoare” pe ambele sensuri e deja aglomerat ce va fi după 7 nu mai zic…Robule ai oameni incompetenți nu se putea da drumul la semafoare când circulau și tramvaiele?”, anunţă acesta.

Harta traficului, afişată pe Google Maps e „roşie” în toată zona, toate străzile principale, dar şi cele secundare sunt blocate de trafic. Strada Reşiţei, bulevardul Republicii în zona Gării de Nord, bulevardul 16 decembrie, bulevardul Regele Carol, toate sunt şi la această oră „roşii”.

Trafic blocat la Timisoara. Foto Info Trafic jud. Timis

Concluzia: evitaţi să traversaţi cu automobilul această zonă, căutaţi rute alternative sau aduceţi-vă aminte cum e să mergeţi pe jos. Până la dorita deschidere a Podului Dragalina nu se prea întrevăd soluţii.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

7 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

7 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

14 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

14 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

14 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

17 ore ago