Economic

Se fac înscrieri la noi cursuri de pregătire organizate de CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în perioada martie-aprilie 2020 noi serii de cursuri acreditate ANC. Vor fi pregătiţi cei interesaţi să devină inspectori de resurse umane, agenţi imobiliari şi auditori ai sistemului de management al calităţii.

Un prim curs este pentru Inspector / Referent Resurse Umane. Perioada: 2 – 20 martie 2020 (luni – vineri, între orele 17.00 – 20.00), formatori sunt Lucica Zirbău, Delia Farchescu, Dan Cojocaru
Structura cursului include Contractul individual de muncă; Vechimea în muncă; Contractul colectiv de muncă; Jurisdicţia muncii; Răspunderea salariaților; Salarizarea. Permisul de Muncă; Formarea profesională; Asigurările sociale de stat; Noțiuni de organizare și legislația muncii; Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular; Recrutarea și selecția personalului. În urma absolvirii Modulului de instruire în aplicația REVISAL se obține un certificat de participare. Pentru acest modul, fiecare participant are acces individual la un laptop.
De asemenea se vor pregăti persoanele interesate să devină agent imobiliar. Perioada: 2 – 13 martie 2020 (luni – vineri, între orele 16.00-20.00). Unul din avantajele cursului de „Agent Imobiliar” constă în faptul că atestatul dobândit permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.
Cel de al treilea curs este pentru Auditor Intern Al Sistemului De Management Al Calității Perioada: 9 martie – 9 aprilie 2020, după următorul program: 9 – 20 martie – pregătire teoretică (luni – vineri, între orele 16.30-20.30); 21 martie – 9 aprilie – pregătire practică (realizarea portofoliului). Lector: Lucian Tărăbîc, consultant calitate cu experiență de 21 ani în domeniu, auditor de certificare TÜV Austria.
Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la elaborarea / actualizarea documentelor sistemului de management al calităţii, respectiv la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, de câştigare a încrederii clienţilor, respectiv de creștere a profitului. Cursul prezintă detaliat și etapele tranziției de la ISO 9001:2008 la ISO 9001:2015 (tranziție care trebuia să se finalizeze până în 15.09.2018, dată la care certificatele acordate conform standardului ISO 9001:2008 și-au pierdut valabilitatea). Totodată, cursul prezintă explicit cerințele noului standard ISO 9001:2015, standard ce implică abordarea pe bază de proces (ciclul PDCA) şi gândirea pe bază de risc (riscuri și oportunități în afaceri).
Toate cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.
Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Diplomele și certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.
În funcție de completarea grupelor, CCIAT își rezervă dreptul de modificare a datei de începere a cursului.
Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 105, tel. 0720 444 120/1, 0256-294922, 0256-219171/2, e-mail: tavramov@cciat.info; mmuresan@cciat.info, ladriana@cciat.info.ro
Persoană de contact: Tania AVRAMOV – Manager DFP.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

5 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

11 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

14 ore ago