Sănătate

România trece de 400 de decese ale persoanelor diagnosticate cu COVID-19

România trece de 400 de decese ale persoanelor diagnosticate cu coronavirus.

A murit un bărbat de 77 ani din județul Vrancea, internat în Spitalul Municipal de Urgență Adjud – Boli Infecțioase, în 14 aprilie. A fost diagnosticat cu COVID în 16 aprilie, după ce decedat (15 aprilie). Suferea de boală cardiovasculară, diabet zaharat, boală pulmonară cronică.
A murit și o femeie de 84 ani din județul Vrancea, internată în Spitalul Județean de Urgență Focșani 23 martie, pentru escare neglijate, având contact cu un caz confirmat. Transferată în Spitalul Adjud în 11 aprilie, cu suspiciunea de pneumonie acută interstițială cu COVID-19, femeia este confirmată pozitiv în 13 aprilie. A decedat în 17 aprilie, suferind de boală cardiovasculară,hipertensiune arterială ( HTA), boală cronică neurologică și boală pulmonară cronică.
A murit și un bărbat de 74 ani din județul Argeș, internat în Spitalul Municipal de Urgență Câmpulung în data de 10 aprilie, confirmat cu COVID în 13 aprilie. A decedat în 17 aprilie, suferind de hepatită cronică toxică metabolică și etilism cronic.
A murit o femeie de 46 ani din județul Galați, venită din Anglia în 13 aprilie, care s-a internat aceiași zi în Spitalul Județean de Urgență Galați, fiind intubată. A fost confirmată cu COVID-19 în 13 aprilie, iar în 17 aprilie a decedat, suferind de diabet zaharat, obezitate, HTA și boală hepatică cronică.
A murit și o femeie de 80 ani din județul Galați, pacientă în azilul de bătrâni Galați. A fost confirmată cu COVID în 8 aprilie, a fost internată în Spitalul Județean de Urgență Galați în 10 aprilie, decedând în 16 aprilie. Suferea de diabet zaharat, polineuropatie diabetică, BPOC, nefropatie diabetică.
A murit un bărbat de 61 ani din județul Suceava, internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava în 4 aprilie, confirmat cu COVID în 11 aprilie. A decedat în 15 aprilie, suferind de ciroză hepatică decompensată.
O femeie de 83 ani din județul Suceava, internata în Spitalul Județean de Urgență Suceava în 10 aprilie, după ce a intrat în contact cu fiica sa confirmată pozitiv. Femeia a fost confirmată și ea pozitiv în 11 aprilie și a decedat în data de 15 aprilie, suferind de artroză invalidantă și HTA.

A murit un bărbat de 94 ani din București, pacient al unei clinici de dializă, depistat cu COVID în 27 martie. A fost internat în Spitalul Colentina în 30 martie, a decedat în 16 aprilie. Avea comorbidități: boală cronică renala stadiul V, HTA stadiul III, boală cardică ischemică, insuficiență cardiacă congestivă stadiul IV, nefropatie, arteriopatie obliterantă membre inferioare.

A murit și un bărbat de 58 ani din județul Argeș, internat în Spitalul Județean de Urgență Pitești în data de 14 aprilie. A fost transferat în data de 16 aprilie la Spitalul Orășenesc Mioveni, dată în care a și fost confirmat cu COVID. A decedat în 17 aprilie, având comorbidități: cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă stadiul IV, fibrilație atrială, hipertensiune pulmonară cronică, pneumoperitoneu, abdomen acut chirurgical.
A murit și un bărbat de 83 ani din județul Constanța, internat în Spitalul Județean Constanța în data de 23 martie, transferat la Spitalul Boli Infecțioase Constanța în 11 aprilie. A fost testat pozitiv în 11 aprilie, decedând în 16 aprilie. Suferea de HTA, boală cardiovasculară, ciroză hepatică și avea sechele TBC.
A murit și un bărbat de 58 ani din județul Suceava, internat în Spitalul Județean de Urgență în 14 aprilie. A fost depistat cu COVID în 15 aprilie și a decedat în următoarea zi. „Fără antecedente personale patologice cunoscute”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

9 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

10 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

11 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

13 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

18 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

18 ore ago