Diverse

Timiș: trei persoane arestate preventiv și una arestată la domiciliu pentru furt calificat și tăinuire

Polițiștii au reținut patru persoane, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, bănuite de furt calificat și tăinuire. Trei persoane sunt arestate preventiv.
În 13 aprilie, polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tăinuire de către un tânăr în vârstă de 27 ani din Timișoara, care ar fi preluat bunuri sustrase dintr-o societate comercială.
„În noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., trei bărbați ar fi pătruns prin efracție în sediul unei societăți comerciale situate pe strada Venus din municipiul Timișoara, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv scule și unelte folosite în domeniul construcțiilor, pe care ulterior le-au predat unui bărbat de 27 de ani, ce urma a le valorifica”, transmit reprezentanții Poliției.
În 24 aprilie, polițiștii au identificat trei persoane, respectiv doi bărbați de 30 de ani și un bărbat de 32 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În baza probatoriului administrat, la data de 14 aprilie a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară fiind efectuate percheziții în patru imobile de pe raza municipiului Timișoara, în vederea identificării de bunuri provenite din comiterea furturilor. În urma perchezițiilor au fost ridicate și indiponibilizate bunuri în valoare de 10.000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat pațtial”, transmit polițiștii.

În 14 aprilie, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, iar ulterior magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare la domiciliu. În 24 aprilie, în urma continuării investigațiilor efectuate s-a dispus măsura reținerii față de ceilalți trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 32 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în 25 aprilie magistrații au emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Polițiștii continuă cercetările.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

3 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

5 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

8 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

8 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

8 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

9 ore ago