Sănătate

Un bătrân din Timiș, de 85 de ani, cu coronavirus și alte boli asociate, a decedat/UPDATE

România a ajuns la 85 de decese ale pacienților cu COVID-19. A murit și un bărbat de Timiș cu coronavirus și alte afecțiuni.

Bărbatul de 85 de ani din Timiș a fost internat în Spitalul Militar Timișoara în 23 martie, iar în cursul nopții de 26 spre 27 martie, starea sa s-a deteriorat. A fost transferat în departamentul de Anestezie și Terapie Intensivă și a fost depistat pozitiv la COVID-19 în 27 martie, conform Grupului de Comunicare Strategică. Bărbatul a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara în 27 martie și a murit în 31 martie, având diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilație atrială paroxistică, insuficiență renală cronică și Alzheimer.
O femeie de 54 de ani, din București, a decedat la 45 de minute după prezentarea în UPU- Spitalul de Urgență București în 30 martie, la 0:15, fiind confirmată cu COVID-19 în 30 martie. Pacienta era cunoscută cu Neoplasm ovarian în stadiu terminal.
O femeie de 63 de ani din București, internată la Institutul Matei Balș din 23 martie, intubată și ventilată a fost depistată pozitiv COVID-19 în 24 martie, conform Grupului de Comunicare Strategică. Era o persoană dializată și a avut contact cu caz confirmat COVID-19 la centrul privat de dializă), cu boli cronice asociate, hipertensiune arterială, boală renală cronică, hipotiroidism. Femeia a murit în 1 aprilie.

UPDATE

Decesul 86 din România, transmis de Grupul de Comunicare Strategică, este al unei femei de 45 de ani care a suferit un accident vascular cerebral. Femeia de 45 de ani din Târgu Neamț s-a prezentat în 30 martie la Camera de Primiri Urgențe Târgu Neamț unde i s-a pus diagnosticul de accident vascular cerebral, cu hemiplegie stânga. A fost transferată la Spitalul Județean Piatra Neamț, unde a murit în 30 martie, ora 14:45. Deoarece paciența a avut contact cu persoane venite din Italia, a fost recoltat exudat în data de 30 martie, al cărui rezultat a fost pozitiv COVID-19 în 31 martie, conform Grupului de Comunicare Strategică.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

4 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

5 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

8 ore ago