Sănătate

Covid-19. România – 1.046 decese

Numărul deceselor persoanelor infectate cu Covid-19 ajunge la 1.046 în România, conform Institutului Național de Sănătate Publică – INSP

A murit o femeie de 72 ani, din județul Neamț, confirmată cu Covid în 22 aprilie. A decedat în 13 mai, suferind de insuficiență respiratorie acută, hipertensiune arterială (HTA), hepatită cronică, cardiopatie ischemică, obezitate.

A murit o femeie de 56 ani, din București, confirmată cu Covid în 12 mai. A murit în 13 mai, suferind de cardiopatie ischemică cronică, HTA, bronșită cronica, insuficiență renală cronică, etilism cronic.

A murit un bărbat de 80 ani, din județul Bacău, confirmat cu Covid în 29 aprilie. A decedat în 13 mai, suferind de diabet zaharat (DZ) tip I, insuficiență hepato-renală, dementa mixtă.

A murit un bărbat de 87 ani, din județul Vaslui, confirmată cu Covid în 5 mai. A murit în 13 mai, suferind de tulburare afectivă organică de aspect bipolar, demență senilă, insuficiența venoasă cronică, reumatism cronic degenerativ. Provine dintr-un focar dintr-un cămin de persoane vârstnice din Tutova.

A murit un bărbat de 84 ani, din județul Vaslui, confirmat cu Covid în 5 mai. A murit în 14 mai, suferind de HTA, DZ stadiul II, demență mixtă, tulburare delirantă-organică, meningiomă, provenind din focarul din căminul de persoane vârstnice Tutova.

A murit un bărbat de 39 ani, din județul Sălaj, confirmat cu Covid în 4 mai. A murit în 14 mai, fără comorbidități. A intrat în contact cu un caz confirmat.

A murit o femeie de 77 ani, din județul Gorj, confirmată cu Covid în 6 mai. A murit în 13 mai, suferind de DZ tip II, HTA, insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.

A murit un bărbat de 63 ani, din județul Gorj, confirmat cu Covid în 13 mai. A murit în 11 mai, suferind de DZ tip I, HTA, infarct miocardic, boală renală cronică.

A murit un bărbat de 70 ani, din județul Suceava, confirmat cu Covid în 4 aprilie. A murit în 13 mai, suferind de tumori maligne, bronhopneumonie, casexie.A murit un bărbat de 59 ani, din județul Brașov, confirmat cu Covid în 9 aprilie. A murit în 13 mai, suferind de tumoră malignă colon cu metastaze în ficat, anemie posthemoragică, infecție clostridium difficile.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

11 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

11 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

12 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

13 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

13 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

16 ore ago