Politica

Alin Nica anunţă că Ionuţ Nasleu va fi exclus din PNL, după ultimul derapaj “vadimist” al şefului Pieţe SA

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat că va demara procedura de excludere din partid a lui Ionuţ Nasleu, apropiatul fostului şef al liberalilor timişeni, Nicolae Robu. Nasleu a transmis un mesaj incredibil pe Facebook, homofob şi antisemit, dar şi cu atacuri la adresa preşedintelui Iohannis şi premierului Orban.

Printr-un comunicat de presă, preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, a anunţat că locul lui Ionuţ Nasleu nu mai poate fi în PNL, după grozăviile debitate de acesta.

“PNL Timiș se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”, a tranmsis Nica.

Intervenţia liderului PNL Timiş vine în urma unei adevărate dezlănţuiri anti-Semite şi homofobe a lui Nasleu. Unul dintre principalii colaboratori ai fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, Nasleu nu s-a mai feit să-şi arate adevărata sa faţă, aceea de adulator al lui Vadim Tudor.

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat si manualele de istorie, în cărţi i-am bătut pe toţi! Real, i-am trădat pe toţi şi am plătit tribut. Vrem şomeri, îi avem şi pe ăia. I-aţi votat, voi ăia frustraţi din spatele calculatorului, pe care noi băieţii îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca şi acum. De ce toţi candidaţii şi aşa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituţiei… Unde sunteţi colegii mei, să apărăm Constituţia. Unde sunt Bănăţenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desfiinţeze SRI! Au învins serviciile secrete externe… Râde ţara de noi. Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să îi batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…Şi-au inventat o identitate virtuală, după monitor, nişte papagali frustraţi, iubitori de LGBT. Timişorenii sunt independenţi, adică nu au coloană. Dacă Fritz le ridică un deget, ei râd…izolaţii de ieri sunt USR-iştii de azi, papagali în fapt, ascunşi după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteţi născuţi să conduceţi. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz şi voi ceilalţi, care aţi coborât din ceruri, de fapt nişte papagali, negativişti, care eraţi de râsul străzii şi v-aţi trezit cu oarece putere, tot papagali frustraţi rămâneţi”, a scris Nasleu pe Facebook.

Fost senator PRM, Nasleu a intrat în PNL şi a devenit unul ditre cei mai apropiaţi oameni ai lui Nicolae Robu. A fost chiar şi consilier personal al primarului Robu, pentru ca apoi să fie recompensat cu funcţia de director al SC Pieţe, funcţie pe care o ocupă şi acum.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

24 de minute ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

32 de minute ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

O oră ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

2 ore ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

2 ore ago