Timp liber

Gândul bun de sărbători, spectacol online cu artiști din Banat

În seara zilei de duminică, 20 decembrie 2020, artiștii din Banat vor aduce în sufletele românilor care trăiesc în toate colțurile lumii Gândul bun de sărbători, într-o veritabilă gală folclorică.

Spectacolul ”Gândul bun de sărbători” va începe la ora 19.00 și va fi transmis în direct, pe paginile de facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și Asociației ProDatina.

Andreea Voica, Liliana Laichici, Carmen Popovici Dumbravă, Adrian Stanca, Mariana Anghel, Maria Didraga, Felicia Stoian, Maria Coman, Georgiana Necșa, Raluca și Oana Stanca, Ciprian Pop – ei sunt artiștii care, în seara zilei de duminică, vor aduce în sufletele românilor care trăiesc în toate colțurile lumii Gândul bun de sărbători.

Invitații Ansamblului Profesionist Banatul sunt protagoniștii ultimului spectacol din acest an organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș. Prin cântul lor, vor transmite tuturor urări și gânduri calde de sărbători.

„Mesajele soliștilor vocali vor fi amplificate de prestația instrumentiștilor și dansatorilor de la Ansamblul Banatul. Și de această dată, pentru a respecta măsurile de protecție sanitară impuse de pandemia de coronavirus, orchestra și corpul de balet vor fi într-o formula restrânsă. Sebastian Roșca este cel care îi va dirija pe instrumentiști, iar dansatorii vor fi coordonați de cuplul de maeștri coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu”, transmit reprezentanții Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Artiștii îi invită pe spectatorii virtuali să își exprime în direct gândurile și speranțele și să transmită la rândul lor urări de sărbători.

Evenimentul finanțat de Consiliul Județean Timiș va fi prezentat de Felicia Stoian.

 

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

27 de minute ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

42 de minute ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

O oră ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

O oră ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

2 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

2 ore ago