Opinii

Primul hater al Timişoarei, Nicolae Robu, enervat pe “promisiunile mincinoase” ale lui Dominic Fritz. Ce promitea candidatul Robu în 2012

Dintr-un mare inamic al haterilor Nicolae Robu a devenit, indiscutabul, cel mai prolific hater al Timişoarei. Neacomodat încă cu banca de rezerve, acolo unde l-au trimis timişorenii, zilnic, dacă nu chiar de două ori pe zi, el produce postări pe Facebook, prin care aduce tot felul de acuze actualei administraţii, cele mai recente ţinând de centrele de vaccinare. În paralel, el continuă să ridice osanale fostului primar al Timişoarei, pe numele lui tot Nicolae Robu.

Inclusiv foştii săi fani îi solicită să mai ia o pauză şi să-şi vadă de treburile lui, dar Robu nu renunţă şi dă-i şi luptă şi luptă şi dă-i. Şi ce-l mâna pe el în luptă? Pur şi simplu, ca să reinterpretez o vorbă populară, îl fecundează grija pentru Timişoara, după chiar singur a răspuns la un comentariu de pe pagina sa de Facebook.

“D-le Robu, frustrarea d-voastra in loc sa scada creste, chiar nu puteti accepta ca deocamdata sunteti pe banca de rezerva? Mai bine ati da o mana de ajutor daca puteti!”, a fost întrebarea la care Robu a răspuns prompt: “Ce frustrare, domnule?! Grija fata de Timisoara si timisoreni pt dv e frustrare?!”. De aici aţi înţeles clar că nu e vorba nici măcar de frustrare la mijloc. Cum nu e frustrare nici când le bate obrazul timişorenilor fiindcă au mers după fentă, fiind fraieriţi de “promisiunile mincinoase” ale lui Fritz: Așa ceva v-ați dorit când ați votat, stimați timișoreni?! Sunt convins că în niciun caz! Aspirația firească, omenească, spre mai bine, au fost exploatate cu o totală lipsă de scrupule, prin promisiunile mincinoase “fără număr” pe care dv, în buna dv credință, le-ați crezut!”.

Dacă tot vorbim de promisiuni de campanie, haideţi să vedem ce promitea un candidat la Primăria Timişoara în anul 2012. Am luat doar câteva promisiuni, mai multe aici.

TIMIŞOARA MARILOR PROIECTE

Timişoara trebuie să devină o adevărată metropolă europeană!

Prioritatea mea: proiectele de anvergură

  • 200 de blocuri reabilitate anual.
  • Centura şi inelele oraşului şi racordul la autostrada Timişoara – Arad.
  • 3 poduri şi pasaje
  • 5 parcări de mari dimensiuni
  • Stadion ultramodern
  • Sală polivalentă cu 15.000 de locuri
  • 4 bazine semiolimpice în cartiere şi 1 bazin olimpic
  • Construirea unui mare spital ultramodern, de inters regional.
  • Sistem de show de muzică, apă şi lumină pe Bega

Priorităţi 4 ani

Reducerea cu cel puţin 25% a facturii la apă caldă şi căldură.

Fluidizarea traficului

Reducerea prafului şi noxelor de cel puţin 5 ori şi extinderea spaţiilor verzi peste media europeană pe locuitor.

Restaurarea clădirilor din centrul istoric

Construirea de noi creşe, grădiniţe şi şcoli, în acord cu nevoile şi reabilitarea tuturor celor care necesită această operaţie.

SPORT

„Timișoara, capitala sportului în România – în primul rând a sportului de performanță, dar și a sportului de întreținere –, cu infrastructură pentru sport pe măsură – nou stadion de fotbal, nou stadion de atletism, nouă sală polivalentă, nou bazin de înot etc. –, o Timișoară pentru care câștigarea titlurilor de campioană națională la fotbal, handbal, baschet, etc. – inclusiv la diverse sporturi individuale – să devină obiective de rutină”.

Au trecut mai bine de opt ani de la aceste promisiuni. Culmea, cel care le-a făcut a fost şi primar în această perioadă. Iar acum îi critică pe cei care ar fi făcut “promisiuni mincinoase”.

 

 

Share
Published by
Ziaristul de (pe) terasa

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

20 de secunde ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

8 minute ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

O oră ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

O oră ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

O oră ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

2 ore ago