Politica

Consilierii judeţeni PSD sunt supărați pe noua organigramă a Consiliului Județean Timiș

Pe repede înainte, la secret și la pachet cu eliminarea unor oameni cu vechime din vechea organigramă, așa s-a făcut schimbarea statului de funcții la Consiliul Județean. Cel puţin asta susţin consilierii judeţeni PSD. Conform acestora, modificările sunt frumos îmbrăcate, dar puțin reușite.

”Astăzi, în cadrul ședinței de plen a Consiliului Județean Timiș, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost schimbarea organigramei instituției. Viziunea noii conduceri în ceea ce privește modificările a îmbrăcat într-o haină frumoasă, prezentată cu vorbe scumpe, noua organigramă care a fost lucrată în secret și bineînțeles ținută la secret până în momentul supunerii aprobării. Surprizele dezvăluite au arătat că, prin intermediul noii organigrame, au fost înlăturați din aparatul de lucru oameni cu experiență și cu rezultate de-a lungul desfășurării activității. De ce? Pentru simplul fapt că aceștia nu rezonau cu noul administrator public. Pe scurt, asta a fost soarta celor care nu au fost pe placul președintelui Alin Nica și a administratorului public al județului Timiș. Consilierii județeni ai PSD și-au exprimat votul prin abținere, însă proiectul a fost aprobat, fiind susținut de către coaliția PNL-PLUS-USR”, anunță PSD Timiș.

Reprezentanții partidului anunță că exact în momentul în care aleșii social democrați a picat sistemul de transmitere online a ședinței.

”Și ca un făcut, după ce administratorul public al județului a prezentat cu mult entuziasm proiectului revoluționar de digitalizare a județului Timiș, la momentul în care noi, cei din opoziție am luat cuvântul… brusc sistemul de transmitere al ședinței online a căzut. Doar o coincință, nu-i așa?! Transmitem noii conduceri, și pe această cale, că de cele mai multe ori graba strică treaba iar proiectele făcute în ritmul ”pe repede-înainte” se pot finaliza așa cum nu se dorea de fapt”, mai spun cei de la PSD.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

4 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

7 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

8 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

9 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago