Sport

Eşec amar la Arad! Fortuna pierde meciul, dar şi locul 2

În prima etapă a play-off-ului Ligii I, Fortuna Becicherecu Mic a întâlnit în deplasare echipa Piroș Security Arad. Echipa bănăţeană nu a reușit să își ia revanșa pentru meciul pierdut din ultima etapă a turului, cele trei puncte rămânând și acum la Arad.

După ce în primele 20 de minute Șodinca și Colesnicenco, respectiv Olariu și Sucilă, au ratat ocazii mari, scorul a fost deschis în minutul 28 de Cristina Sucilă, dintr-un penalty inventat de arbitrul Adina Popa din Oradea, care a făcut un meci extrem de slab influenţând reyultatul final, dar şi spectacolul de pe teren. Scorul s-a păstrat 1-0 la pauză, nemaiavând niciuna din echipe ocazii clare de gol.

Melisa Olariu a marcat pentru 2-0 la scurt timp după revenirea de la cabine cu un șut lobat de la 30 metri, în minutul 50, Fortuna replicând șase minute mai târziu printr-un gol marcat de Laura Rus, în urma unui corner bătut de Claudia Bistrian. Tot Olariu a marcat pentru arădence în minutul 63 după o greșeală în defensiva vizitatoarelor, refăcând diferența de două goluri. Shaira Pera a punctat trei minute mai târziu după o angajare venită din partea Nicoletei Deca, ambele intrate la pauză. Au urmat minute bune în care Fortuna a alergat după egalare, însă Ienovan și apoi Dușa au ratat ocazii mari de gol. De partea cealaltă, Piroș putea din nou să își majoreze avantajul, însă Rebeca Pavel nu s-a mai lăsat surprinsă și a salvat câteva mingi importante.

Scor final 3-2 pentru trupa arădeană, iar în urma acestui meci, Fortuna Becicherecu Mic coboară pe locul 3 în clasament, fiind depășită de adversara sa. În următoarea etapă, pe 21 martie, Fortuna primește vizita Universității Galați pe Stadionul Comunal Becicherecu Mic.

Nu vreau să vorbesc prea mult despre arbitraj pentru că a fost foarte slab. Și împotriva noastră și împotriva lor a luat anumite decizii, dar cu un pic mai multă atenție din partea noastră cred că în minutele 6, 7 putea fi 2-0 și meciul era jucat. Din păcate, nu am putut fructifica acele ocazii, care, iată, se răzbună. Am avut destul de multe greșeli personale, inclusiv la penalty, dacă arbitrul a pus mingea pe var înseamnă că a fost, ce rost mai are eu să comentez? Sunt mulțumit de jocul pe care l-am prestat astăzi, o să încerc să reglăm greșelile personale, pentru că doar din cauza aceasta am luat cele trei goluri. Nu cred că este o problemă că am căzut pe locul 3, nu neapărat este un obiectiv locul 2. Eu am preluat echipa de șase săptămâni, m-am străduit să facem o pregătire bună și să reluăm campionatul. Mai sunt multe meciuri, nu mai puțin de nouă până la sfârșitul campionatului, și se poate întâmpla orice. Oricum, lupta pentru titlu este gata pentru noi, vom fi probabil la 11 puncte de Olimpia după această primă etapă a play-off-ului. Rămâne să ne luptăm până la final cu Piroș Security pentru locul 2, o echipă solidă, cu un antrenor foarte bun, profesorul Cuedan. Mi-a plăcut jocul lor agresiv, dar, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit să nu fie chiar așa agresiv pentru că la fete nu e ca la băieți. O lovitură poate să ducă la o pauză de cinci sau chiar șase luni” a declarat la finalul meciului antrenorul Florin Pădurean.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

11 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

12 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

13 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

17 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

18 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

19 ore ago