Consiliul Judeţean Timiş

CJ Timiș caută sute de tablete cu internet în valoare de 300 de euro bucata

Consiliul Județean Timiș caută firmă care să asigure peste 400 de tablete pentru suma de puțin de jumătate de milion de lei. Proiectul, finanțar cu fonduri europene, ar urma să doteze cu asemenea mijloace de educație electronică școlile speciale aflate în administrarea instituției.

CJ Timiș a lansat licitația pentru cumpărarea a 437 de tablete care vor fi destinate mai multor școli speciale aflate în administrarea instituției. Aceasta este doar o etapă din proiectul ”Asigurarea echipamentelor IT necesare activităţilor educaționale online, în contextul pandemiei provocate de virusul SARS-Cov-2”, cod SMIS 144667, finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.
”Obiectul contractului constă în furnizarea a 437 tablete pentru uz scolar cu abonament lunar la internet pentru o perioadă de minimum 24 de luni, necesare implementăriiProdusele trebuie să fie conform normelor în vigoare. Produsele ofertate trebuie să corespundă cu cerințele minime enunțate prin Caietul de sarcini. Locațiile unde trebuie livrate și puse în funcțiune echipamentele sunt: Centrul de Resurse și Asistență Educațională ”Speranța” Timișoara , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Dumitru Ciumăgeanu” Timișoara , Liceul Teoretic ”Iris” Timișoara , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”C. Păunescu” Recaș , Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”A. Roșca” Lugoj , Școala Profesională ”GH. Atanasiu” Timișoara”, se spune în anunț.
Conform hotărârii adoptate de plenul Consiliului Județean Timiș în luna decembrie a anului precedent, prețul unitar al unei asemenea tablete cu internet este de 297,50 de euro pe bucată. Totodată, în cadrul proiectului vor mai fi achiziționate 19 camere web pentru videoconferințe în valoare de 500 de euro, 72 de proiectoare fiecare în valoare de 500 de euro, 90 de table interactive în valoare de 2000 de euro bucata, dar și alte echipamente IT.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Cinci firme și asocieri de firme vor să realizeze Centura Vest Timișoara

Concurență mare pe șantierul de realizare a Centurii Vest Timișoara. Cinci firme și asocieri de…

2 ore ago

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, vom avea o nouă ediție a Cursei Rățuștelor pe Bega

Mult apreciata și gustata Cursă a Rățuștelor pe Bega, cel mai cunoscut și îndrăgit proiect…

7 ore ago

5 motive pentru a oferi cadou gadget-uri

Ai rămas în pană de idei și nu știi ce cadouri să le mai oferi…

8 ore ago

Primăria Timișoara prelungește termenul de selecție pentru bugetarea participativă

Primăria Timișoara a decis să extindă termenul de înscriere în cadrul comisie care va monitoriza…

8 ore ago

Alianța Dreapta Unită și-a prezentat propunerile de primar pentru câteva din localitățile cheie din Timiș

Alianța Dreapta Unită și-a prezentat, miercuri, candidații pentru mai multe primării din județ, oameni cu…

9 ore ago

Dat dispărut de acasă, găsit după o săptămână, spânzurat

Cea mai îngrozitoare veste pe care o putea primi o familie, a venit de la…

9 ore ago