Anunţuri

Cum să devii maestru la video poker? Citeşte acest ghid!

Cu siguranţă că eşti familiarizat cu sloturile aşa că jocul de video poker nu îţi va pune nicio problemă în a-l înţelege şi a-l juca. Dacă vrei, poţi caracteriza jocul de video poker ca o îngemănare perfectă între sloturi și poker, îngemănare iscusit adusă pe ecranul video de către producători prin intermediul simbolurilor de cărţi de joc. Cum să stăpâneşti acest joc dar mai ales cum să devii maestru la video poker vom dezbate în rândurile următoare.

Învaţă strategia de bază

Fără îndoială că NetBet casino este una dintre cele mai îndrăgite platforme online cu jocuri de noroc, atractivă atât prin diversitatea ofertei cât și prin câştigurile frecvente pe care le distribuie jucătorilor săi. Printre numărul mare de jocuri care se întâlnesc aici vei putea să faci cunoştinţă şi cu jocul de video poker, existent în câteva variante de joc care o să-ți placă din prima. Odată ce ai accesat unul dintre aceste jocuri de video poker este timpul să te gândeşti la strategia de bază pe care va trebui să o aplici în joc.

Aşa cum ştii, pe ecranul de joc vor apărea cărţile cu care eşti obişnuit de la jocul de poker şi pe care o să le întâlneşti de această dată în format electronic. Cele 5 role pe care aparatul le are sunt dispuse pe un singur rând pentru a-ţi uşura vizualizarea acestora, dispunerea lor pe ecran şi mai ales posibilităţile de combinare care se pot realiza în acest joc. Strategia de bază este să aştepţi ca aceste cărţi să se dispună pe ecran şi, în funcţie de combinaţia apărută să iei o decizie.

Dacă ai prins din prima un full, o chintă sau un careu este evident că o să introduci câştigul în casă şi dacă te simţi norocos, chiar să încerci să îl dublezi cu ajutorul butonului gamble. Dar dacă pe ecran apare o combinaţie care nu te satisface sau una care poate duce la obţinerea unei alte combinaţii mai bine plătite, atunci ai la dispoziţie butoanele de hold cu care fiecare rolă este prevăzută. Va trebui să reţii pe ecran cărţile care îţi plac şi la iniţierea următorului spin vei vedea dacă ai obţinut combinaţia dorită sau nu.

Antrenează-te ca să joci perfect

Deşi noţiunea de antrenament este asociată în mod frecvent cu activităţile sportive, ea îşi găseşte aplicabilitatea şi în jocurile de noroc, în special în cel de video poker. Cum poţi însă să te antrenezi fără să faci niciun efort financiar? Nimic mai simplu, aceste jocuri sunt oferite cu largheţe de toate platformele care le au în oferta de joc şi în varianta gratuită, cea care nu presupune nici o investiţie din partea ta.

Este oportunitatea aşteptată de antrenament, pentru că în această variantă de joc vei putea studia cu atenţie jocul, vei vedea care sunt mizele minime şi maxime de joc. Îţi vei forma o părere pertinentă despre jocul în sine, vei deprinde abilităţile necesare ca să-l stăpâneşti şi vei deveni în scurt timp un jucător perfect. Apoi, cu atât de multă experienţă cumulată, vei putea să treci la jocul pe bani adevăraţi, unde vei putea obţine pe lângă satisfacţia dorită de orice jucător şi câştigurile financiare la care doar te-ai gândit până acum.

Răbdarea e o virtute

Dacă această calitate te însoţeşte în joc eşti cu adevărat un jucător care va avea parte numai de realizări. Nu te aştepta ca de fiecare dată să ai parte de câştiguri pentru că acest lucru este imposibil, însă ceea ce trebuie să te intereseze este ca per total să fi întotdeauna pe plus la sfârşitul unei perioade de joc. Aici, intervine răbdarea de care trebuie să dai dovadă şi calmul pe care trebuie să îl afişezi de fiecare dată când te afli în faţa unui asemenea joc de noroc.

Nu te extazia prea tare la obţinerea unui câştig mai mare şi nici nu te enerva dacă ai câteva mâini în care doar cotizezi la aparat. În final, răbdarea îţi va fi răsplătită  şi atunci când o să contabilizezi bugetul de joc o să ai surpriza să îl găseşti întotdeauna pe plus. Este tot ceea ce contează la sfârşitul unei zile de joc şi pentru a te situa întotdeauna pe acest trend nu uita să dai dovadă tot timpul de răbdarea care te caracterizează atunci când abordezi un joc de video poker.

Alege cele mai bune jocuri

Când apelezi la secţiunea de jocuri de tip video poker te vor întâmpina câteva versiuni de joc printre care cele mai cunoscute sunt cele de Jacks or Better, Deuces Wild, Double Double Bonus sau Respin Joker. Toate acestea se bazează pe variantele clasice de formare a combinaţiilor din poker şi respectă valoarea acestora atunci când fac plăţi.

Totuşi, înainte de a te apuca de joc verifică întotdeauna tabela de plăţi pentru a vedea diferenţele dintre versiunile existente de video poker. Vei vedea că acestea diferă şi este normal să fie aşa, pentru că altfel jocul ar fi unul liniar care nu ar aduce nicio satisfacţie jucătorilor. Tocmai de aceea alege-le pe cele mai bune, setează miza care să-ți aducă cele mai mari câştiguri şi nu ezita să retragi banii câştigaţi atunci când contul tău de jucător se măreşte considerabil.

Concluzie

Poţi să capeţi calitatea de maestro la jocul de video poker? Cu siguranţă că răspunsul nu poate să fie decât unul afirmativ dacă aplici cele câteva sfaturi de mai sus. Nu ezita deci să te conformezi acestora, fi calm şi răbdător dar în acelaşi timp determinat şi vei vedea că tot efortul tău va fi răsplătit cum nu se poate mai bine!

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

10 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

10 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

11 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

12 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

12 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

15 ore ago