Politica

Nicolae Robu „garantează” că Dominic Fritz ajunge la puşcărie. Argumente supreme: Adrian Năstase, Elena Udrea sau Liviu Dragnea

Fostul primar Nicolae Robu continuă războiul cu succesorul său, Dominic Fritz. Într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Robu „garantează” că Fritz va ajunge la puşcărie fiindcă a falsificat dosarul cu care a candidat la Primăria Timişoara.

Umilit la urne de către timişoreni, Nicolae Robu nu se lasă. Răspunzând la un comenatariu la o postare de-a sa,  Robu s-a arătat convins că actualul primar, Dominic Fritz, va ajunge după gratii, fiindcă şi-ar fi falsificat dosarul de candidatură. Ca argument suprem în această afirmaţie, este faptul că au ajuns după gratii şi Adrian Năstase, Elena Udrea sau Liviu Dragnea, astfel că justiţia română nu o să se împiedice în Fritz.

„Doamna, chiar nu vedeti catve de slab si ca este in ilegalitate? Cititi si dv art 160, alin 1, lit c din Codul administrativ ca e vorba de cateva randuri doar. Si cititi si legea electorala! Lui i-a fost acceptata candidatura pt ca a declarat in dosar ca are domiciliul in Timisoara, dar nu-l are. Deci a facut declaratii in fals si uz de fals! Va face puscarie pt asta cat e el de neamt, ca doar n-o vi mai presus de lege pt asta! Falsurile nu le-a judecat nimeni, abia recent un ong din Bucuresti a facut sesizarea la DNA. Daca iei de bune piesele din dosarul lui, atunci candidatura e in regula. Numai ca acele piese sunt falsuri! Si va garantez ca va fi pedepsit pt asta conform legii! Au facut ei puscarie Adrian Nastase, Elena Udrea, Liviu Dragnea, etc, oameni care se credeau Dumnezei, credeti ca unul ca el scapa?!”, a scris Robu pe Facebook (am respectat exact postarea sa).

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Bărbat decedat într-un oraș din Timiș, în timpul serviciului

La data de 21 mai, în jurul orei 16, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați…

6 ore ago

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

8 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

9 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

9 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

10 ore ago