Afaceri

CCIAT a acordat trofeul de excelență “Branduri Românești de Top”

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș ca la fiecare ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș să recunoască meritele unor firme, organizații și personalități ale comunității de afaceri pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Brand-urile și produsele românești sunt ambasadori care vorbesc întregii lumi în numele nostru. Apreciind produsele românești, ne respectăm munca.

Anul acesta, trofeul de excelență “Branduri Românești de Top” a fost acordat unui produs românesc care a cucerit întreaga lume, a fost „vedetă” la Cannes, a făcut senzație la Seul sau la întâlnirea cu Andrea Bocelli, un produs care acum strălucește pentru 25 de milioane de oameni în pavilionul României de la Expo Dubai 2020: Apa Aur’a.

Aur’a este apa minerală naturală cu un pH de doar 8,25 la sută care provine chiar din Munţii Banatului. Procesul de îmbuteliere este conform standardelor de calitate, într-o fabrică nouă şi modernă, pe o linie complet automatizată. Filtrată prin mai multe etape, apa reuşeşte să atingă cele mai înalte calităţi. Conţine în mod natural coloizi de aur şi argint, pe lângă alte elemente chimice dozate de natură. Aur’a poate fi comparată cu orice apă din zona premium şi de lux din lume.

Domnii Horațiu Rada și Eleodor Coptil, cei doi români care promovează cu suflet și dedicare un produs creat de natură, vor primi înalta distincție “în semn de apreciere pentru Apa de Aur a Banatului, apa cu cele mai multe distincții cu trei stele de aur la Bruxelles, apa premiată de Fine Water Society America și de Academia Apelor Minerale din Italia, produs românesc ajuns în toate colţurile lumii, apreciat și recunoscut pentru calități unice”.

Cea de-a 28-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș va fi transmis live în data de 19 noiembrie, cu începere de la ora 19.00, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line și pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT și CRAFT cât și pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

2 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

2 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

3 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

3 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

4 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

4 ore ago