Economic

Fii feminină în fiecare zi

Anotimpurile vin și trec, dar asta nu înseamnă că nu poți să îți pregătești zilnic, outfit-ul dorit. Dacă rochia este elementul care te face să te simți bine, atunci vremea de afară nu ar trebui să te împiedice. Desigur, nu contestă nimeni că este mai ușor să alegi această variantă când soarele strălucește pe cer și te încălzește cu razele lui. Indiferent de situație, este important să te simți bine, în largul tău și, de ce nu, admirată.

Întră pe site-ul Fashion Days și selectează-ți produsele favorite. Alege piese care să aibă croiala în A, drepte, cu volane, lejere sau gen hanorac. O să descoperi că în rochii ai mai multă libertate de mișcare și că materialul nu se așează neplăcut pe piele, ceea ce poate reprezenta un avantaj. În funcție de constituția ta, cumpără-ți variantele care crezi că te avantajează. Privește-te în oglindă, ia un centimetru și măsoară-ți bustul, umerii, talia și șoldurile. Vei afla ce tip de siluetă ai și, astfel, îți va fi mai ușor să te decizi. Dacă reise că ești tipul clepsidră, atunci optează pentru rochii cu croială dreaptă sau cele care au cordon sau curea. Cele cu decolteu în V și înfășurate, crează o senzație de alungire și sunt potrivite siluetelor gen măr. Stilul triunghiular, este frumos conturat de modelul fără bretele. Materialele sunt și ele importante, așa că, nu este momentul să renunți la calitate în favoarea cantității.

Asortează-ți ținuta cu încălțările potrivite. Tot online, explorând paginile Fashion Days, îți vei găsi și perechea de pantofi bună pentru tine. Este știut faptul că tocurile înalte pot afecta ligamentele, genunchii și coloana vertebrală, dar, pentru a evita ca sănătatea să vă fie pusă în pericol, este bine să alternezi dimensiunea tocului. Vestea bună este că cele de 4 cm pot fi purtate zilnic și nu provoacă daune organismului. De asemenea, mărimea joacă un rol important, deoarece multă lume preferă să aleagă o dimensiune mai mică, pentru a se vedea frumos. În realitate, dacă ții la confortul tău, pot fi puțin mai mari și, pentru a nu vă scăpa în mers, introduceți câteva straturi de silicon în interior. Ține cont și de materialul din care sunt confecționați, atât pe interior cât și pe exterior, deoarece, dacă nu sunt din piele sau piele întoarsă naturală au nevoie de mai mult timp pentru a lua forma piciorului și pot provoca apariția bătăturilor și a calusurilor. La final, nu uita să acorzi atenție și formei, deoarece cele ascuțite pot cauza probleme degetelor, dacă acestea sunt mai lungi. Totuși, cea mai bună unitate de măsură rămâne probatul seara, când piciorul este mai dilatat, deoarece doar așa te vei convinge că nu te vor strânge.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

7 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

8 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

10 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

11 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

16 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

16 ore ago