Social

Primăvara se lasă așteptată! Vezi când temperaturile vor reveni la normal

Luna martie a anului 2022 a adus temperaturi neobișnuit de scăzute și un deficit de precipitații care își vor pune amprenta asupra culturilor de cereale. Iată cum va continua să fie vremea în România în următoarele 3 săptămâni, dar și cum se estimează a fi luna aprilie!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii martie 2022. Astfel, se pare că vremea va continua să fie rece, iar temperaturile vor fi, de asemenea, cu mult mai scăzute față de cele așteptate în perioada aceasta.

În săptămâna 14- 20 martie 2022 vom avea parte de o temperatură medie a aerului mult mai scăzută față de cea normală pentru acest interval de timp, pe întregul teritoriu al României. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi deficitare în toate zonele țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Începând cu săptămâna 21- 27 martie 2022 vremea se va îmbunătăți, iar temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Legat de precipitații, acestea vor fi în continuare deficitare la nivelul întregii țări, cu precădere în zonele montane.

Ultimele zile ale lunii martie și începutul lunii aprilie vin cu valori medii termice peste cele specifice în această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Astfel, luna aprilie se estimează a fi deosebit de caldă.
Cât despre cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval de timp, acestea vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile țării.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

8 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

8 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

9 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

9 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

10 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

12 ore ago