Sport

Hai, încă o dată! SCM Poli se reîntâlneşte cu Steaua pe semicerc, acuma în Cupă

Duel cu repetiţie. SCM Politehnica Timișoara și Steaua București se reîntâlnesc la 14 zile distanță de la disputa lor din campionat. La 23 martie, handbaliștii bănăţeni câștigau, pe teren propriu, cu 34-26, într-o partidă din Liga Națională.

Acum, cele două grupări se întâlnesc în Cupa României, la Sighișoara, noua casă a bucureștenilor. Disputa contează pentru turul secund al Cupei României și are loc în manșă unică.

Alb-violeții vin după victoria de duminică, 3 aprilie, cu CSM Bacău (30-25, în deplasare), în timp ce Steaua vine și ea după un succes important în campionat, 35-30, tot la Sighișoara, cu Potaissa Turda. Totuşi, alb-violeţii sunt spre coada clasamentului, în timp ce trupa în roşu şi albastru e pe podium.

„Așa cum am mai spus-o, abordăm fiecare meci la victorie. Dacă ne iese, e foarte bine, dacă nu, muncim mai departe. Sunt bucuros că jucăm de la egal la egal cu echipe mai valoroase decât noi. Sunt fericit pentru prima victorie în deplasare și sper din tot sufletul ca meciurile care urmează, inclusiv cel de Cupa României, să fie bune pentru noi și să aducem bucurie timișorenilor”, a spus Horvath Atilla, antrenor principal al echipei bănăţene.

Partida Steaua – SCM Politehnica Timișoara are loc miercuri, 6 aprilie, ora 19,15, iar câștigătoarea se califică în sferturile de finală ale Cupei României.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago