Economic

Cele mai bune telefoane Samsung disponibile în 2022

În universul Android există un producător care iese în evidență: Samsung. Dar este și adevărat că are o mulțime de dispozitive, așa că alegerea doar a unuia poate fi complicată. Am realizat acest ghid pentru a vă ajuta și a explica care sunt cele mai bune telefoane Samsung disponibile în 2022.

Samsung S22 Plus

De ce ar trebui să cumpărați un Samsung S22 Plus: Pentru că, cu sistemul său de cameră fantastic și un preț mai echilibrat decât Samsung S22 Ultra, este cel mai bun telefon Samsung pe care îl puteți cumpăra. Pentru cine este: Pentru utilizatorii care doresc cea mai recentă tehnologie într-un dispozitiv care scapă de designul seriei Note, care salvează Samsung S22 Ultra. În timp ce Galaxy S22 Plus are exact același sistem de cameră ca și fratele său mai mic, Samsung S22, considerăm că dacă ați folosi ambele telefoane în fiecare zi, veți ajunge să alegeți S22 Plus pe termen lung. Motivele sunt încărcarea rapidă de 45W și ecranul mai mare, 6.6 inci vs. 6,1 inci. Pe scurt, dacă ești un utilizator care caută cea mai nouă tehnologie, ai încercat telefoane Samsung și te simți ca un pește în apă cu stratul de personalizare One UI, nu ezita, Galaxy S22 Plus este telefonul pe care ar trebui să-l alegi.

Samsung S21 FE 5G

De ce ar trebui să-l cumpărați: Pentru că are tot ce este bun la modelele Galaxy S21 și o bună parte din ceea ce veți găsi în Samsung S22, deși la un preț mult, mult mai ieftin. Cui i se adresează: Oricui caută un telefon Samsung premium și care nu vrea să cheltuiască foarte mult. Deși a durat puțin mai mult decât de obicei, gama de telefoane Galaxy S21 a fost în sfârșit completată. Acest dispozitiv are multe caracteristici comune cu modelele superioare, dar prețul său este mult mai mic. Și deși are limitări, adevărul este că este un smartphone destul de capabil. Din motive de preț, camera Galaxy S21 FE 5G oferă rezultate mai modeste în comparație cu frații săi mai mari, dar rezultatele sunt mai mult decât acceptabile și foarte demne pentru un telefon mobil mid-high-end. Camerele sunt una principală de 12 MP, una cu unghi ultra larg de 12 MP și un teleobiectiv de 8 MP cu zoom optic 3x. Camera frontală este de 32 MP.

Samsung S22 Ultra

De ce ar trebui să-l cumpărați: Acesta este cel mai puternic telefon de productivitate, cu un afișaj dinamic AMOLED de 6,8 inchi, 5G și cel mai precis S Pen de până acum pentru a lua notițe. Cui i se adresează: Oricui trebuie să-și ia notițe cu telefonul și dorește niște funcții speciale și o cameră foto incredibilă. Samsung S22 Ultra prezentat astăzi este un hibrid care combină cele mai bune din gama Note, inclusiv S Pen, și familia Galaxy S. În ceea ce privește designul, este un dispozitiv cu linii mai drepte și în care stylus-ului care este introdus în partea de jos a telefonului. Acest stilou are o latență mult mai mare decât Note-urile anterioare și oferă, de asemenea, conversie pentru scrisul de mână în text în 88 de limbi. De asemenea, faptul că este un telefon mobil conceput pentru productivitate nu înseamnă că este un dispozitiv care ar fi în pericol în afara unui birou. Galaxy S22 Ultra este certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar spatele din sticlă este protejat cu Corning Gorilla Glass Victus+.

Samsung Note 20 Ultra

De ce ar trebui să-l cumpărați: Deși este posibil să nu aibă aceeași performanță ca S22 Ultra, este totuși un smartphone grozav pe care s-ar putea să îl găsiți la reducere. Cui i se adresează: Oricui își folosește telefonul la serviciu și nu doar pentru social media. Nu este deloc un gadget mic și cu siguranță va trebui să îl folosiți cu ambele mâini. Chiar și așa, Note 20 Ultra este super ușor și subțire, cântărind doar 208 grame.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Interes enorm din parte timişorenilor pentru Garry Kasparov şi Provocările Lumii Moderne/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

16 minute ago

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l…

2 ore ago

Noul catalog Enjoy Life a ajuns la Iulius Town Timișoara!/Foto

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

12 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

18 ore ago