Sport

Cea mai importantă şi frumoasă victorie! Timişoara a bătut sub panou Oradea

„Leii” din Banat continuă seria victoriilor, ajungând la opt meciuri câştigate din tot atâtea disputate în sezonul 2022-2023.

Duminică seară l-au bifat probabil pe cel mai important dintre toate, chiar în faţa propriilor suporteri, 77-73 cu CSM CSU Oradea, fostă multiplă campioană a României şi medaliată cu bronz în ediţia precedentă de campionat.

Aproximativ 600 de spectatori au asistat la succesul echipei antrenate de Dragan Petricevic, performanţă reuşită într-un context deloc uşor, cu partide în trei competiţii, câte două pe săptămână.

După ce miercuri seară a învins-o pe Spisski Rytieri în Alpe Adria Cup, SCM OHMA Mozzart Bet a trecut şi de formaţia bihoreană, în faţa căreia nu mai câştigase de ani buni.

Scorul pe sferturi a fost 19-19, 20-15, 19-21, 19-18.

„Sunt realmente bucuros pentru modul cum jucătorii au înțeles importanța meciului și că trebuie să-și arate valoarea reală. Am mai spus-o și o repet, Oradea este cel mai dificil adversar întâlnit până acum în acest sezon, ceea ce nu înseamnă că ceilalți adversari nu au fost pe măsura noastră. Dimpotrivă, am avut și alte meciuri grele și disputate, dar Oradea prin prisma valorii lotului, experienței și rotației mai lungi am considerat că este un oponent dificil, ceea ce s-a văzut. Este o echipă excepțională și cu atât mai mult mă bucur pentru efortul jucătorilor. Am simțit că echipa a fost prezentă mental în meci în toate cele 40 de minute și acest mental state a fost foarte bun pe timpul partidei”, a spus Dragan Petricevic – antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Următorul meci al echipei bănăţene este programat sâmbătă, la Voluntari, în etapa a 4-a din Conferinţa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin Mozzart Bet.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

35 de minute ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

54 de minute ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

2 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

3 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

4 ore ago

SCM Poli îşi decide singură soarta. Meci important la Bucureşti

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a XXV-a, care programează pentru alb-violeți o deplasare în…

4 ore ago