Administratie

Alfred Simonis sprijină campania administraţiei Fritz împotriva patronilor de terase ilegale. Atac devastator la PNL-işti: Stau cu mafioţii la masă

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, totodată preşedinte al PSD Timiş, afirmă că este total de acord cu campania Primăriei de recuperare a terenurilor de pe malul Begăi. El afirmă că „mafioţii” care au pus mâna pe aceste terenuri au avut şi au în continuare protecţia PNL.

Alfred Simonis afirmă că este total de acord cu campania administraţiei Fritz împotriva patronilor de terase sau cluburi ilegale de pe malul Begăi sau din alte zone ale oraşului.

„Eu sper să nu fie doar un artificiu electoral, un demers electoral făcut de administraţia Fritz, dar proprietatea municipiului Timişoara trebuie folosită în folosul timişorenilor, nu de mafioţi. Şi asta înseamnă că, dacă trebuie să dăm bătălia aceasta cu Alin Nica (preşedintele PNL Timiş – n.a.) şi PNL, nu e nicio problemă. Voi sprijini orice demers pentru ca acele locuri, aflate în centrul oraşului, să fie dezvoltate astfel încât să fie şi estetice şi pline de oameni, să atragă turişti, nu închise cu bariere, cu porţi, cu zăvoare, având investiţii zero. Şi unii fără să plătească nimic”, a declarat Simonis pentru deBanat.

El afirmă că patronii care au ocupat ilegal astfel de terenuri au avut şi au în continuare sprijinul PNL-iştilor. În urmă cu câteva zile şi USR Timiş i-a acuzat pentru acelaşi lucru pe PNL-işti, mai ales după ce doi importanţi membri ai partidului au participat la o conferinţă de presă a unor astfel de patroni.

„Este arhicunoscut faptul că fosta administraţie liberală stătea la masă cu mafia, cu mai multe tipuri de mafioţi. Astfel că nu e o surpriză pentru mine că PNL Timiş face în continuare scut în faţa unor astfel de mafioţi. Dacă în trecut Nica l-a acuzat pe Robu că a stat la masă cu diferite personaje insalubre, astăzi stă el la masă cu aceleaşi personaje. Teama de-a fi dezvăluite şi stopate sinecurile, combinaţiile şi matrapazlâcurile făcute de administraţia Robu îi face să sară acum  în apărarea celor care au pus mâna pe suprafeţe întregi de terenuri, unele aflate în centrul Timişoarei, care astăzi, cu câteva excepţii minore, sunt în paragină. Nu plătesc nimic pentru ele, şi pur şi simplu s-au pus stăpâni pe hectare întregi în mijlocul oraşului. Aşa ceva nu este permis”, a mai declarat Simonis.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

3 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

3 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

4 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

4 ore ago

Descoperă artiștii ce vor concerta anul acesta la TIMIȘOARA MUSIC AWARDS

Timișoara Music Awards, festivalul de muzică ce premiază și promovează talentul artiștilor locali, a stabilit…

5 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei în zilele următoare

Luni, 20 mai, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada…

5 ore ago