Social

Arestat după o urmărire ca în filme. Tocmai a ieşit din puşcărie, dar va trebui să îşi facă din nou bagajele

Fără permis, drogat şi băut a fugit de poliţişti. Nu de mult scăpase din puşcărie pentru mai multe infracţiuni, dar se pare că libertatea îi face rău.

Duminică, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 15 octombrie, în jurul orei 04:05, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe strada Calea lui Traian, din Sânnicolau Mare, acesta neconformându-se și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea conducătorului autoturismului, iar la un moment dat, pe strada Drumul Comloșului, bărbatul a intrat în coliziune cu un pod din beton, ieșind din autoturism, reușind să fugă, fiind depistat într-o anexă a unei case părăsite, din localitatea Valcani.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, precum și faptul că acesta se află în stare de recidivă, fiind eliberat din penitenciar la data de 26.09.2023 după ce își ispășise pedeapsa pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat, cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie în valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost testat și cu aparatul drugtest și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, precum și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive, toate în concurs și în stare de recidivă.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Raoul Trifan, despre legea combaterii evaziunii fiscale: “Pe lângă Iohannis, Dragnea era un amator”

Senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan, afirmă că legea promulgată, vineri, de preşedintele Klaus Iohannis,…

32 de minute ago

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

3 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

5 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

5 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

5 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

8 ore ago