Administratie

Clanul care a ocupat vila de pe Loga 52 nu se lasă. Vrea 5 milioane de euro ca să părăsească imobilul

Primarul Dominic Fritz afirmă că cei din clanul care au ocupat vila de pe C D Loga 52 au solicitat 5 milioane de euro pentru a părăsi imobilul. Mai mult, aceştia au solocitat la Cadastru să șteargă dreptul de proprietate al Statului român, dar cererea le-a fost respinsă.

Primarul Dominic Fritz a venit cu noi veşti despre vila de pe CD Loga nr. 52 “pe care am recuperat-o de la clanuri”. El spune că cei care au ocupat-o abuziv continuă să facă eforturi pentru a păstra imobilul.

“Cei de pe Loga 52 nu renunță: au încercat să ia înapoi casa, dar nu le-a ieșit. Au cerut la Cadastru să șteargă dreptul de proprietate al Statului. Cererea le-a fost respinsă. Asta este vestae bună. Eforturile noastre au avut rezultat”, a afirmat Fritz într-o postare video pe contul său de Facebook.

Mai mult, foştii ocupanţi cer bani de la primărie pentru a părăsi imobilul

“Ne tot trimit somaţii şi notificări. Ne-au cerut 1,8 milioane euro pentru așa-zise lucrări făcute în casă, cât au stat ilegal acolo. Sau, să dăm 5 milioane de euro ca să ne vândă casa, care e deja în patrimoniul statului. Nici banii ăștia n-o să-i vadă vreodată. Au făcut şi puşcărie în trecut pentru aceste furturi. Din păcate, în trecut nimeni nu a reacţionat, Primăria nu s-a intabulat, deşi trebuia. Acum noi am făcut acest pas, iar asta înseamnă că această vilă este a noastră, a timişorenilor, facem grădiniţă din ea”, a continuat Fritz.

Primarul mai spune că se aşteaptă, în continuare, la o luptă de anduranţă

“Bineînțeles că nu mă aștept ca acum să iasă de bună voie din casă. Sigur vor continua să arunce tot felul de petarde, la fel cum e cazul și celor care ocupă terenuri abuziv pe malul Begăi. Sunt pregătit pentru această luptă, mă bazez pe o echipă curajoasă și bine pregătită și vom merge până la capăt”, a încheiat Fritz.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

O oră ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

2 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

2 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

2 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

3 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 ore ago