Politica

Nicu Fălcoi despre nominalizarea lui Nicolae Robu la Primăria Timişoara: Atâta pot cei PNL Timiș: un candidat penibil, complet depășit de situație

PNL Timiș şi-a arătat limitele atunci când a decis să-l nominalizeze pe Nicolae Robu drept candidat la Primăria Timişoara, susţine deputatul USR de Timiş Nicu Fălcoi.  Un candidat penibil, complet depășit de situație, care vorbește confuz despre viitor, întors cu fața către trecut, îl caracterizează Fălcoi pe fostul primar al Timişoarei.

Nicu Fălcoi a reacţionat imediat la anunţul preşedintelui PNL Timiş, Alin Nica, privind candidatura lui Nicolae Robu poentru un nou mandat de primar al Timişoarei.

“PNL Timiș se străduiește din greu să demonstreze că nu e-n stare să găsească în ograda proprie ceva mai bun pe post de candidat pentru Primăria Timișoarei decât pe cel mai prost primar din istoria orașului. Altfel nu-mi explic insistența cu care cealaltă “valoare” penelistă, Alin Nica, se căznește să-l “vândă” pe Nicolae Robu drept candidatul reșapat, acum într-o nouă prezentare: o versiune “mai puțin arogantă” și “mai smerită”. Așa îi amăgește Alin Nica pe cei dispuși să-l asculte. Pentru că majoritatea timișorenilor, care-și formează singuri părerile și care și le-au exprimat clar la vot, în septembrie 2020, transmițând exact ce cred ei despre Robu, se pot convinge singuri care-i realitatea dacă văd două-trei declarații de-ale noii versiuni politice a marcatorului de Z-E-C-E Nicolae Robu”, arată Fălcoi.

El aminteşte de corupţia care colcăia în Primăria Timişoara în perioada lui Robu, dar şi de noua traiectorie AUR-istă a fostului primar.

“Pesemne că, în închipuirea lui de individ care-și confundă propriile fantasme cu realitatea, Nicolae Robu se vede candidat cu o platformă care-l apropie de discursul lui Georgică și al reprezentanților AUR din Parlament. Oricum, gândirea și mentalitățile acestui personaj ridicol și inadecvat au rămas încremenite undeva, într-un trecut care n-are nicio legătură cu lumea în care trăim și nici cu aceea înspre care Timișoara și cetățenii ei aspiră, pe bună dreptate (…) Un trecut înspre care Robu privește, probabil, cu jind și nostalgie la perioada dănțuielilor și strângerilor de mână cu alde Bojin, Grapini, Răducanu și alții asemenea”, a continuat deputatul USR.

Concluzia lui Fălcoi este că, prin această nominalizare, PNL Timiş şi-a arătat limitele.

“Atâta pot ei, cei de la conducerea PNL Timiș, și asta-i ce se pregătesc să livreze Timișoarei: un candidat penibil, complet depășit de situație, care vorbește confuz despre viitor, întors cu fața către trecut”, a încheiat Fălcoi.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

13 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

13 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

13 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

14 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

15 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

17 ore ago