Politica

PNL Timiș răspunde la ”Delirul propagandei USR-iste” legat de filme deep-fake şi rămâne alături de Nicolae Robu

PNL Timiș anunță că rămâne alături de candidatul său la funcția de primar al Timișoarei, Nicolae Robu, cel care a fost acuzat de USR că ar practica operațiuni de tip deep-fake la adresa primarului Dominic Fritz. Liberalii spun că USR se luptă din nou cu dușmani imaginari și că ”delirul propagandei USR-iste atinge noi culmi”.

Softul despre care cei de la partidul oponent acuză că e folosit de Robu este doar în mintea lor plină de mafii și conspirații, spun liberalii.

”Într-un nou comunicat delirant al USR se vorbește de busolă morală și despre Rusia și China. USR-iștii ne cer și să ne delimităm de candidatul nostru la Primăria Timișoara, Nicolae Robu, deoarece acesta ar fi atentat la imaginea primarului Timișoarei folosind un soft. Din păcate, cei de la USR ne arată încă o dată că ori sunt extrem de neștiutori și incompetenți ori sunt plini de rea intenție. Softul despre care vorbesc distinșii USR-iști este doar în mintea lor plină de conspirații și mafii. Acești oameni luptă zi de zi cu inamici imaginari, dar inamicul este doar propaganda de slabă calitate cu care USR-iștii încearcă să mai convingă pe cineva să îi voteze după trei ani de eșecuri și dezamăgiri”, conform PNL Timiș.

De fapt filmulețul prezentat ar demasca minciunile lui Fritz, spun cei de la PNL Timiș.

”Așadar, problema USR-iștilor este un cadru insert pe care domnul Nicolae Robu l-a folosit într-un videoclip în care demască minciunile sfruntate lansate în spațiul public după modelul propagandei de tip Goebbels. Este evident pentru orice om cu minim discernământ că vocea de pe acel insert este a domnului Nicolae Robu, fără trucaje și fără intenții ascunse. Introducerea unui cadru cu personajul despre care se vorbește la începutul unui videoclip oferă un detaliu esențial pentru înțelegerea scenei care se derulează. Asta spune teoria montajului de imagine și domnul Robu nu a făcut decât să arate că este un adevărat profesionist, așa cum îl știu timișorenii de mulți ani.”, este răspunsul liberalilor la acuzații.

În continuare, PNL Timiș rămâne alături de candidatul propriu.

”PNL Timiș nu are niciun motiv să se delimiteze de domnul Nicolae Robu. Poate că în loc să ne arate cât de neprofesioniști sunt, USR-iștii ar putea să se delimiteze de toți cei care au adus în spațiul public din Timișoara și din România violența în limbaj, dezinformarea și minciuna, unii dintre ei plătiți generos cu bani publici”, conform PNL Timiș.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

51 de minute ago

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

16 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

16 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

17 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

17 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

18 ore ago