Social

Program special de sărbători la Iulius Town Timișoara

În perioada sărbătorilor de iarnă, toată lumea își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia, astfel că și Iulius Town Timișoara va avea un program special. Astfel că în prima zi de Crăciun și pe 1 ianuarie 2024 Iulius Mall și hipermarket-ul Auchan sunt închise. 

Dacă mai aveţi de făcut câteva cumpărături pentru masa de Crăciun sau de luat ultimele daruri pentru cei dragi, trebuie să știţi că atât Ansamblul Iulius Town, cât și Hipermarket-ul Auchan sunt deschise și în seara de Ajun, 24 decembrie 2023, până la ora 18.00.

Cinema City și patinoarul sunt deschise în fiecare zi, după un program personalizat, iar la Chill Bill – Games & Social Hangout vă puteţi distra zilnic, cu excepția zilei de 1 ianuarie. Orarul poate fi consultat aici.

Luni, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și hipermarketul Auchan vor fi închise, iar de marți, 26 decembrie programul va fi cel obișnuit, în intervalul orar: 10.00 – 22.00.

Duminică, 31 decembrie, magazinele sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la ora 07:00, până la ora 18:00. În prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2024, Iulius Town și Hipermarketul Auchan sunt închise, iar de marți, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Ca să fiţi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Iulius Town Timișoara, urmăriţi pe Facebook, dar și pe site-ul www.iuliustown.ro!

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice

Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la…

9 minute ago

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

2 ore ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

3 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

4 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

5 ore ago