Social

CCIA Timiș deschide calendarul expozițional 2024 cu Expo Mobila Timișoara

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la prima ediție din acest an a Expo Mobila Timișoara. Evenimentul are loc perioada 15 – 18 februarie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22.

Expo Mobila Timișoara, reunește un număr important de producători români, din Arad, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timișoara și județul Timiș, dar și din Republica Moldova și Spania, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. Prezentă pentru a treia oară în expoziție, reprezentanța unei firme producătoare din Spania expune spre vânzare o multitudine de modele de fotolii, canapele și colțare modulare care au incorporate cele mai noi tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație, acordând reduceri generoase de până la 50%.

Prima ediție a Expo Mobila Timișoara prezintă întreaga varietate de piese de mobilier pentru apartament, casă la curte sau birou – multe unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, paturi și saltele cu functionalități îmbunătățite pentru un somn odihnitor, cât și o multitudine de canapele în tendințele anului.

Publicul larg și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier, vor avea multe motive care să le trezească interesul pentru Expo Mobila Timișoara: zeci de stiluri (clasic, modern) și variate tipuri de modele și design; preţuri de producător potrivite pentru toate bugetele; consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Pe întreaga perioadă a Expo Mobila Timișoara, vor avea loc campanii promoționale și se vor acorda discount-uri importante.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

16 minute ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

36 de minute ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

39 de minute ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

45 de minute ago

Colterm trage linia după sezonul de iarnă. Compania dorește reducerea costurilor de producție și a prețului gigacaloriei

Colterm încheie sezonul de iarnă cu zeci de mii de tone de cărbune în stocuri,…

48 de minute ago

Liga 3. Ghiroda şi-a asigurat locul la baraj

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii revine după două sezoane la barajul de promovare în Liga…

50 de minute ago