Politica

Primarul Dumbrăviţei, Horia Bugarin, despre ultimele mişcări politice din comuna periurbană Timişoarei: “Votezi PNL și primești PSD”

Primarul Dumbrăviţei, Horia Bugarin (USR), afirmă că interesele imobiliare stau la baza trecerii fostului primar Victor Malac şi al unui consilier local de la PSD la PNL. Bugarin afirmă că timp de trei ani a blocat interese imobiliare, pentru ca Dumbrăviţa să nu devină un nou Giroc.

Săptămâna trecută, PNL Timiş a anunţat cu surle şi trâmbiţe racolarea fostului primar PSD al comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, şi a unui consilier local, tot PSD. Cei doi au condus organizaţia PSD Dumbrăviţa, care a fost însă dizolvată de către conducerea judeţeană a partidului. Primarul Horia Bugarin afirmă că aceste mişcări politice au în spate afaceri imobiliare. Nu e un secret, Dumbrăviţa este de peste două decenii o ţintă a rechinilor imobiliari.

“Votezi PNL și primești PSD. Interesele imobiliare îi unesc pe toți. După 3 ani în care singurul scop al PNL și PSD în Consiliul Local a fost să îmi pună piedici, era și timpul să își oficializeze relația. Într-o conferință de presă, fostul primar împreună cu fostul președinte al comisiei de Urbanism, din cea mai neagră perioadă a urbanismului din Dumbrăvița, 2016-2020, ambii actuali consilieri locali PSD, și-au făcut publică susținerea pentru viitorul candidat al… PNL-ului la funcția de primar! Cel care ar urma să își semneze singur autorizațiile pentru cele 1200 de apartamente pe care le are în plan în zona străzii Mureș?”, a afirmat Bugarin.

El nu o uită nici pe candidata PSD, Alina Sperlea, o controversată afaceristă în zona imobiliară, dar fără niciun venit în declaraţia de avere.

“Iar când va veni ordin de la București, își vor oficializa relația și cu celălalt samsar imobiliar, dezvoltator de blocuri prin intermediari, momentan la Pro România, dar anunțată candidat la funcția de primar din partea… PSD? Candidata noului PSD, garantată de Ciolacu, Simonis și Grindeanu. Colegii liberali și cei pesediști spun că din 2021 Dumbrăvița este blocată. Așa și este, blocată să devină un nou Giroc! De 3 ani de zile ținem haosul imobiliar departe de dumbrăvițeni și asta vom face și în continuare, oricâte alianțe și combinații vor face vechile partide. Eu le las lor politica, rămân fidel cetățenilor și singurului partid în care mă regăsesc, USR”,  a încheiat Bugarin.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

CJ Timiș lansează pregătirea dosarului pentru obținerea titlului de Regiune gastronomică europeană pentru Banat

Consiliul Județean Timiș dorește obținerea titlului de ”Regiune gastronomică europeană” în anul 2028. Instituția a…

18 minute ago

Lupta electorală se ascute. PSD acuză USR și Alianța Dreapta Unită că susțin penalii în funcții publice

Lansarea candidatului la funcția de primar al comunei Satchinez a oferit posibilitatea celor de la…

30 de minute ago

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

3 ore ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

3 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

5 ore ago